Jubileum actie voor klanten van Vergeer Financieel Advies
Jubileum actie
Over Vergeer Financieel Advies
Pascal Vergeer
Over Vergeer Financieel Advies
03/20/2023
0 min
0

Jubileum actie voor klanten van Vergeer Financieel Advies

03/20/2023
0 min
0

De afgelopen jaren zijn zeer succesvol geweest voor Vergeer Financieel Advies. Mede dankzij mijn klanten. Successen moet je delen. En daarom heb ik een jubileum actie opgezet: word Ambassadeur van Vergeer Financieel Advies.


Hoe werkt het?

Als er iemand binnen jouw netwerk (mogelijk) geïnteresseerd is in hypotheekadvies, laat dan zijn/haar e-mailadres achter op de actiepagina. Vergeet uiteraard ook niet je eigen naam in te vullen zodat wij weten dat deze persoon via jou bij ons terecht is gekomen.

Als jouw bekende daadwerkelijk klant wordt, ontvang jij hiervoor een vergoeding à € 100,-. Hoe meer klanten jij aanlevert, hoe meer je kan verdienen. Na het aanleveren van 5 klanten ontvang je een bonus van € 500,- en verhogen we de vergoeding naar € 150,- per klant. Na 10 aangeleverde klanten ontvang je een bonus van maar liefst € 750,- en ontvang je € 200,- vergoeding per klant. 


Cash op je rekening

Deze vergoeding wordt rechtstreeks op jouw bankrekening gestort. Dit gebeurt op het moment dat de hypotheek van de aangeleverde klant bij de notaris ligt. 


Doe je mee?

>>

Reacties
Categorieën