Eerste huis kopen | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor starters

Jouw betrouwbare hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt. Ontvang hypotheekadvies zonder de last van ingewikkelde financiële informatie.Laat jouw situatie beoordelen 


Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend

Een huis kopen als starter

Je bent je aan het oriënteren om je eerste huis te kopen. Als starter op de woningmarkt heb je waarschijnlijk gemengde gevoelens. Aan de ene kant ben je enthousiast over het idee van een eigen huis, maar aan de andere kant zie je ook de uitdagingen die het met zich meebrengt. De hoge huizenprijzen en de strijd om een geschikte en betaalbare woning kunnen je onzeker maken of dit het geschikte moment is. Je vraagt je af of het bemachtigen van jouw starterswoning haalbaar is. 


Hoewel het voor starters moeilijk kan lijken, zijn er nog steeds mogelijkheden om een eerste huis te kopen. Het begint allemaal met het begrijpen van jouw persoonlijke financiële situatie en het vinden van de juiste hypotheek.

Dat aansluit op jouw behoeften

Met mijn expertise en ervaring als hypotheekadviseur kan ik je helpen om jouw mogelijkheden in kaart te brengen. Ik neem de tijd om jouw persoonlijke situatie te analyseren en een hypotheek te vinden die bij jou past als starter op de woningmarkt. 


Het afsluiten van een hypotheek wordt vaak ervaren als ingewikkeld en complex. Maar maak je geen zorgen, ik help je om je door het proces te leiden. Ik leg alles stap voor stap uit, zonder je te overladen met onnodige informatie. Ik kijk niet alleen naar de meest gunstige hypotheekrente, maar ook naar de voorwaarden van verschillende geldverstrekkers. Samen zorgen we ervoor dat je weloverwogen keuzes kunt maken en optimaal kunt profiteren van jouw hypotheek.


Ben jij een starter op de woningmarkt en wil je weten wat er mogelijk is? Laat jouw persoonlijke situatie beoordelen en ontvang deskundig hypotheekadvies dat aansluit bij jouw behoeften.

Inzicht in je mogelijkheden?

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek inplannen 
Bij ons op kantoor of via beeldbellen

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen

Meer dan 30 aanbieders

100% onafhankelijk

Vergelijking van meer dan 30 aanbieders

Snel zekerheid

Snel zekerheid

Binnen 8 werkdagen is de hypotheek geregeld

Altijd goed bereikbaar

Direct contact met je persoonlijke adviseur

Volledig advies

Ook alle randzaken worden meegenomen om jouw persoonlijk financiële plaatje compleet te maken

Zorg voor een sterke onderhandelingspositie met de Hypotheek Zekerheidsgarantie

De financiering van de woning is het grootste risico van een mislukte aankoop. 


Geef jezelf en de verkopende partij de garantie dat jij de woning kunt financieren. Vergroot hiermee de kans dat jouw bod op je droomwoning wordt geaccepteerd. 

Zorg voor jouw winnend bod

Deze tevreden klanten gingen je voor:

Persoonlijk contact. Heldere uitleg. Korte lijntjes met zeer snelle communicatie en handelswijze. Naast de hulp voor het verkrijgen van de beste hypotheek sloten we via Pascal ook een overlijdensrisicoverzekering af, kregen we advies over arbeidsongeschiktheidsregelingen, zal hij advies geven over beleggen en krijgen we hulp met de eerste belastingaangifte wat toch handig is na de koop van je eerste huis.

Bron: Google

5 sterren recensie hypotheek advies
Sam Dings.
Pascal is vriendelijk en erg service gericht. Ik wist nauwelijks iets van de koop markt en Pascal nam alle tijd om alles te vertellen en met je mee te denken. Pascal is deskundig en neemt alle taken uit handen. Een hypotheek krijgen met een eigen bedrijf bleek niet zo makkelijk, maar toch wist Pascal dit soepel te laten verlopen en bij elke stap in het proces hield hij me op de hoogte. Hij reageert snel op telefoontjes dan wel mail, zoekt alle verzekeringen voor je uit en geeft zelfs advies bij welke energie maatschappij je het voordeligst bent. Ik was erg blij met de dienstverlening van Pascal en raad hem zeker aan.
Bron: Advieskeuze
5 sterren recensie hypotheek advies
Anhur
De adviseur heeft mij vanaf het begin tot het einde geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. Hij legde alles geduldig uit. En als ik het niet begreep dan legde hij het gewoon nogmaals uit. Hij heeft de ook de biedingen namens mij gedaan wat er voor zorgde dat ik geen aankoopmakelaar nodig had. De adviseur is een woord TOP! Ik heb hem bij al mijn vrienden aanbevolen.

Bron: Advieskeuze

5 sterren recensie hypotheek advies

Simmie

Ontdek wat er komt kijken bij het kopen van je eerste woning:

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Welke subsidiemogelijkheden zijn er, hoe kunnen je ouders helpen, het benodigde spaargeld, de hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten. Ook leg ik je stap voor stap het aankooptraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Aankoop

Na de voorbereiding ben je klaar voor de aankoop. Je hebt nu zekerheid over je financieringsmogelijkheden. 

Voordat ik namens jou het bod uitbreng laat ik door een erkend taxateur de waarde bepalen en ik bel de verkopend makelaar om extra informatie in te winnen. Samen bepalen we de juiste aankoopstrategie en ik breng het bod namens jou uit. Ik geef de makelaar zekerheid over het verkrijgen van de benodigde financiering. 

Bod geaccepteerd

Zodra het bod geaccepteerd is wordt de koopovereenkomst door de verkopend makelaar opgesteld. Ik lever de makelaar de benodigde gegevens aan en controleer de koopovereenkomst voor je. 

Op de dag dat het bod geaccepteerd is wordt direct de bouwkundige en taxateur ingeschakeld. Zo heb je nog voor het einde van de bedenktijd zekerheid over de bouwtechnische staat van de woning. De taxateur levert snel het benodigde taxatierapport voor de financieringsaanvraag. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen,  verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 


Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker. 


Energie en verzekeringen

Bij het kopen van een huis is de hypotheek niet het enige wat je moet regelen.

Ook heb je een woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er moet een energieleverancier uitgekozen worden. En je moet je aanmelden bij de waterleverancier
Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Sleuteloverdracht

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de overdracht controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.

Ook geef ik je tips waar je op moet letten bij de opleveringscheck. En als je dat prettig vind schakelen we een professionele partij in die voor jou de opleveringscheck doet. 

Nazorg

Nadat je de sleutel van je nieuwe woning hebt gekregen zit mijn werk er nog niet op. Ik blijf voor uiteraard bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Download gratis ons ebook

Een Eerste woning in 5 Stappen

Waarom hypotheekadvies van Vergeer Financieel Advies een goede keuze is

Onder de loep

Goede voorbereiding

Je weet precies in welke prijscategorie je een huis kan zoeken. Daarbij heb je een indicatie wat je maandlasten zullen zijn.

Een bod uitbrengen met zekerheidsgarantie

Ontvang een bewijs van jouw financiële betrouwbaarheid, bied zekerheid voor verkopers en versterk je onderhandelingspositie

Gratis vrijblijvende kennismaking

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven.

Stap voor stap, in duidelijke taal

We maken het financieringstraject overzichtelijk en toegankelijk. Zo ontstaat er overzicht, rust en zekerheid rondom de aankoop van jouw woning. In een transparante, begrijpelijke taal. Volledig afgestemd op jouw behoeften. 

Persoonlijk contact & altijd goed bereikbaar

Snel antwoord op al je vragen gedurende het aankoopproces en daarna. Gewoon rechtstreeks op mijn mobiel. 

Zorgeloos traject & doorlopend advies

Alles wat geregeld moet worden rondom de koop van jouw woning wordt uit handen genomen. Je hebt 24/7 online inzicht in alle informatie over je hypotheek in jouw persoonlijke omgeving. We staan voor je klaar, gedurende het aankoopproces van jouw woning en daarna. 

Maak een afspraak met jouw hypotheekadviseur Pascal Vergeer

Welkom bij Vergeer Financieel Advies

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke specialisten zijn we snel, persoonlijk en zorgen we ervoor dat je het maximale uit je hypotheek haalt.


Wat ons onderscheidt? We zijn geen grootbank, maar een kleinschalig kantoor in Gouda dat zich volledig richt op het afsluiten van hypotheken. Van de taxatie tot aan de onderhandeling en de controle van de koopovereenkomst: we begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste keuzes maakt.


We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven. En ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we graag in contact. Niet voor niets keren klanten regelmatig bij ons terug wanneer ze weer hypotheekadvies nodig hebben.


Kortom, wil je een hypotheek afsluiten voor jouw eerste koopwoning met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? Laat ons je dan begeleiden en adviseren. We staan voor je klaar!


Ons team

Pascal Vergeer

Eigenaar en hypotheekadviseur

Pascal@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 45 73 89 08

Kjeld van Bergen

 Hypotheekadviseur

Kjeld@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 42 15 41 59

Service Abonnement

Marianne van Muijden

Hypotheekadviseur nazorg

Marianne@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 40 06 90 50

Meer informatie voor starters: