Eerste woning kopen | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor starters

Doorloop het gehele financieringstraject voor jouw eerste woning zonder zorgen

24/7 online inzicht

Alle informatie over de aankoop van je eerste woning inzichtelijk via een persoonlijke omgeving. 

Altijd goed bereikbaar

Snel antwoord op al je vragen gedurende het aankoopproces en daarna. Gewoon rechtstreeks op mijn mobiel. 

Volledig vergelijk

Rentes, hypotheekvoorwaarden, verzekeringspremies, notaristarieven en energieprijzen. Ik vergelijk ze allemaal voor je. 

Pascal Vergeer

Starter op de woningmarkt?

Ben je op zoek naar je eerste woning? Of is je bod geaccepteerd? Hoe nu verder? Misschien heb je de koopovereenkomst al getekend of de makelaar is nog met het opstellen van de koopovereenkomst. Er komt veel op je af en er moeten veel zaken geregeld worden. Voorkom dat je iets over het hoofd ziet en plan een gesprek in, via een videocall of bij mij op kantoor in Gouda. Een afspraak is mogelijk binnen 24 uur.


Het eerste gesprek is kosteloos. Tijdens deze ontmoeting ontvang je een handige checklist waarmee je precies weet welke stappen je moet nemen. Daarnaast zal ik de koopovereenkomst voor je controleren en je informeren over de diensten die ik kan bieden. Na ons gesprek beslis je of je gebruik wilt maken van mijn expertise.

Twijfel niet langer en zet de eerste stap naar een succesvolle aankoop van je droomwoning. Bel of stuur mij een WhatsApp-bericht voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat je geen belangrijke details over het hoofd ziet en met vertrouwen verder kunt gaan in het koopproces. Laten we direct een afspraak inplannen!"

Inzicht in je mogelijkheden? Plan een afspraak.

Pascal Vergeer

Van plan om je eerste huis te kopen?

Ik leid je door het gehele traject heen. Van oriëntatie tot en met het moment dat je de sleutel hebt gekregen van jouw eerste woning. Hieronder een kleine opsomming van wat ik onder andere voor je zal doen; 

  • Inzicht in mogelijkheden
  • Aankoopbegeleiding
  • Uitgebreid en volledig advies en vergelijk van meer dan 30 geldverstrekkers
  • Verzorgen van de hypotheekaanvraag
  • Onderhouden contact met makelaar, taxateur en notaris
  • Verzorgen van de belastingaangifte
  • Doorlopend advies nadat je de sleutel van je eerste woning hebt gekregen

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen in het gehele aankooptraject

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Welke subsidiemogelijkheden zijn er, hoe kunnen je ouders helpen, het benodigde spaargeld, de hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten. Ook leg ik je stap voor stap het aankooptraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Aankoop

Na de voorbereiding ben je klaar voor de aankoop. Je hebt nu zekerheid over je financieringsmogelijkheden. 

Voordat ik namens jou het bod uitbreng laat ik door een erkend taxateur de waarde bepalen en ik bel de verkopend makelaar om extra informatie in te winnen. Samen bepalen we de juiste aankoopstrategie en ik breng het bod namens jou uit. Ik geef de makelaar zekerheid over het verkrijgen van de benodigde financiering. 

Bod geaccepteerd

Zodra het bod geaccepteerd is wordt de koopovereenkomst door de verkopend makelaar opgesteld. Ik lever de makelaar de benodigde gegevens aan en controleer de koopovereenkomst voor je. 

Op de dag dat het bod geaccepteerd is wordt direct de bouwkundige en taxateur ingeschakeld. Zo heb je nog voor het einde van de bedenktijd zekerheid over de bouwtechnische staat van de woning. De taxateur levert snel het benodigde taxatierapport voor de financieringsaanvraag. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen,  verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 


Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker. 


Energie en verzekeringen

Bij het kopen van een huis is de hypotheek niet het enige wat je moet regelen.

Ook heb je een woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er moet een energieleverancier uitgekozen worden. En je moet je aanmelden bij de waterleverancier
Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Sleuteloverdracht

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de overdracht controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.

Ook geef ik je tips waar je op moet letten bij de opleveringscheck. En als je dat prettig vind schakelen we een professionele partij in die voor jou de opleveringscheck doet. 

Nazorg

Nadat je de sleutel van je nieuwe woning hebt gekregen zit mijn werk er nog niet op. Ik blijf voor uiteraard bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Deze mensen gingen je voor

Persoonlijk contact. Heldere uitleg. Korte lijntjes met zeer snelle communicatie en handelswijze. Naast de hulp voor het verkrijgen van de beste hypotheek sloten we via Pascal ook een overlijdensrisicoverzekering af, kregen we advies over arbeidsongeschiktheidsregelingen, zal hij advies geven over beleggen en krijgen we hulp met de eerste belastingaangifte wat toch handig is na de koop van je eerste huis.

Bron: Google

5 sterren recensie hypotheek advies
Sam Dings.
Pascal is vriendelijk en erg service gericht. Ik wist nauwelijks iets van de koop markt en Pascal nam alle tijd om alles te vertellen en met je mee te denken. Pascal is deskundig en neemt alle taken uit handen. Een hypotheek krijgen met een eigen bedrijf bleek niet zo makkelijk, maar toch wist Pascal dit soepel te laten verlopen en bij elke stap in het proces hield hij me op de hoogte. Hij reageert snel op telefoontjes dan wel mail, zoekt alle verzekeringen voor je uit en geeft zelfs advies bij welke energie maatschappij je het voordeligst bent. Ik was erg blij met de dienstverlening van Pascal en raad hem zeker aan.
Bron: Advieskeuze
5 sterren recensie hypotheek advies
Anhur
De adviseur heeft mij vanaf het begin tot het einde geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. Hij legde alles geduldig uit. En als ik het niet begreep dan legde hij het gewoon nogmaals uit. Hij heeft de ook de biedingen namens mij gedaan wat er voor zorgde dat ik geen aankoopmakelaar nodig had. De adviseur is een woord TOP! Ik heb hem bij al mijn vrienden aanbevolen.

Bron: Advieskeuze

5 sterren recensie hypotheek advies

Simmie