Hypotheek oversluiten | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor het oversluiten van je hypotheek

Slimme keuze voor het besparen op je maandlasten.

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen.

Volledig advies

Krijg volledig inzicht in alle mogelijkheden en kansen die komen kijken bij een hypotheek oversluiting.

Zorgeloos traject

Alles wat geregeld moet worden rondom de financiering van jouw woning wordt bij bij je uit handen genomen. 

Doorlopend advies

Ook nadat je bij de notaris bent geweest sta ik voor je klaar. Mogelijke verbeteringen of besparingen worden voor je gecheckt. 

Pascal Vergeer

Je hypotheek oversluiten?

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar manieren om je maandelijkse lasten te verlagen, je huis te verbouwen of te verduurzamen. Als expert in het oversluiten van hypotheken en het realiseren van voordelen, staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen. 

Met onze ervaring en uitgebreide marktkennis bieden wij een persoonlijke en professionele oversluitingsservice op maat. Of je nu wilt profiteren an een lagere rente, meer financiële ruimte wilt creëren of je huis wilt upgraden, wij hebben de expertise om je te begeleiden naar de juiste hypotheek die bij jouw behoeften past.


Wij nemen de tijd om je huidige hypotheeksituatie grondig te analyseren en te vergelijken met de mogelijkheden op de markt. Hierdoor kunnen wij de meest gunstige opties identificeren die jouw financiële doelen helpen bereiken.


Bovendien zorgen wij voor een soepel en efficiënt oversluitingsproces, waarbij wij het papierwerk en de onderhandelingen uit handen nemen. Jouw tevredenheid en gemoedsrust staan bij ons centraal.


Ontdek vandaag nog hoeveel geld je kunt besparen op je hypotheek en welke kansen er zijn om je huis te verbeteren of te verduurzamen.


Neem gerust contact op

Plan nu een afspraak in

Afspraak inplannen

Plan meteen een afspraak in via de agenda

Bellen met Pascal Vergeer

Neem zelf geheel vrijblijvend contact met mij op via mijn mobiele nummer: 0645738908

Terugbel verzoek

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug. 

Inzicht in je mogelijkheden? Plan een afspraak.

5 meest gemiste kansen bij een hypotheekoversluiting

De afgelopen jaren heb ik honderden adviesgesprekken gevoerd met mensen die hun hypotheek willen oversluiten.  De kernvraag tijdens zo'n adviesgesprek gaat altijd over hoeveel rente er te besparen valt en wat de nieuwe maandlasten worden.

Er zijn maar weinig mensen die weten wat er nog meer mogelijk is. In de checklist geef ik je een beknopt overzicht van de vijf meest gemiste kansen tijdens het oversluiten van een hypotheek.

Download de checklist en zorg ervoor dat je alle mogelijkheden die bij een hypotheek oversluiting ontstaan in overweging neemt. 

Als jij de punten op de checklist toepast, dan: 

  • Zorg je voor een hypotheek die toekomst-proof is
  • Kun je (mogelijk) een extra besparing realiseren op je vaste lasten
  • Kun je (mogelijk) een hoger pensioeninkomen realiseren
  • Kan dat (mogelijk) zorgen voor een hogere besparing op rentekosten

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen met onze hypotheek oversluit-service

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. We nemen je huidige hypotheek onder de loep en we bespreken alle kansen die komen kijken bij een hypotheekoversluiting. We kijken naar de looptijd, de rentevaste periode en eventuele boeteclausules. Dit zal je helpen bepalen of het oversluiten van je hypotheek gunstig is. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen, verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven zodra je met pensioen bent, bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 

Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd.

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker.

Deze mensen gingen je voor 

"Pascal is vriendelijk en makkelijk toegankelijk, erg goed bereikbaar. Zeer zorgvuldig. Ik heb zijn advies en zijn inzet zeer gewaardeerd in het hypotheek advies traject en de afronding daarvan."


Bron: Advieskeuze

5 sterren recensie hypotheek advies
Marie (ondernemer)
"Pascal is een fijne adviseur. Hij is zeer deskundig, luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en geeft uitgebreid advies. Het contact verloopt prettig, soepel, kan ook ‘s avonds en zelfs via Whatsapp. Onze hypotheekaanvraag en de goedkeuring is erg snel en zonder problemen verlopen."


Bron: Google

5 sterren recensie hypotheek advies

Jolijn van Leeuwen

"Hele fijne adviseur die goed meedenkt, goed bereikbaar is en gewoon heel fijn persoon all-round. Ook het portaal is heel duidelijk wat je moet doen."


Bron: Facebook

5 sterren recensie hypotheek advies

Ellen en Jeroen