Volgend huis kopen | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor woningkopers

Jouw betrouwbare hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt. Ontvang hypotheekadvies zonder de last van ingewikkelde financiële informatie.Laat jouw situatie beoordelen 


Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend

Op zoek naar een nieuwe woning 

Je huidige huis voldoet niet meer aan jouw wensen. Steeds vaker kijk je om je heen naar huizen waarin je jezelf helemaal ziet wonen. Je bent klaar voor de volgende stap. In deze tijd, waarin de huizenprijzen hoog zijn en de rentepercentages gestegen zijn, vraag je je waarschijnlijk af of je maandelijkse lasten te hoog zullen zijn. Een onverstandige beslissing, toch? Dus blijf je ontevreden in je huidige woning.


Overal om je heen hoor je dat het tegenwoordig bijna onmogelijk is om een andere woning te kopen. Toch zijn er nog steeds mensen die huizen kopen. Hoe doen zij dat?


Natuurlijk is dit voor elk huishouden anders. Sommigen hebben voldoende financiële middelen om de maandelijkse lasten gemakkelijk op te vangen. Anderen hebben een slimme hypotheekconstructie nodig om het financiële plaatje haalbaar te maken.

Vooral als je al een hypotheek hebt, loont het de moeite om de kleine lettertjes goed door te nemen. Saai en ingewikkeld, denk je misschien. 

Dat aansluit op jouw behoeften

Als ervaren hypotheekadviseur heb ik echter al 10 jaar ervaring op dit gebied. Ik weet precies waar je op moet letten om het maximale uit je hypotheek te halen. Ik focus niet alleen op de meest voordelige rentetarieven, maar vergelijk ook de voorwaarden van verschillende geldverstrekkers. Stap voor stap begeleid ik je door het financieringstraject, zonder je te overladen met nutteloze informatie. Ik zorg ervoor dat je weet wat belangrijk is, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken.

Wil je ontdekken of het kopen van een nieuwe woning haalbaar is voor jou? Laat je persoonlijke situatie in kaart brengen en ontvang passend advies.

Inzicht in je mogelijkheden?

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek inplannen 
Bij ons op kantoor of via beeldbellen

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen

Meer dan 30 aanbieders

100% onafhankelijk

Vergelijking van meer dan 30 aanbieders

Snel zekerheid

Snel zekerheid

Binnen 8 werkdagen is de hypotheek geregeld

Altijd goed bereikbaar

Direct contact met je persoonlijke adviseur

Volledig advies

Ook alle randzaken worden meegenomen om jouw persoonlijk financiële plaatje compleet te maken

Zorg voor een sterke onderhandelingspositie met de Hypotheek Zekerheidsgarantie

De financiering van de woning is het grootste risico van een mislukte aankoop. 


Geef jezelf en de verkopende partij de garantie dat jij de woning kunt financieren. Vergroot hiermee de kans dat jouw bod op je droomwoning wordt geaccepteerd. 

Zorg voor jouw winnend bod

Deze mensen gingen je voor:

"Pascal is vriendelijk en makkelijk toegankelijk, erg goed bereikbaar. Zeer zorgvuldig. Ik heb zijn advies en zijn inzet zeer gewaardeerd in het hypotheek advies traject en de afronding daarvan."
5 sterren recensie hypotheek advies
Marie (ondernemer)
"Wij kennen Pascal al vanaf oktober 2015. We zijn nu door omstandigheden weer aan het verhuizen naar een andere koopwoning. Maar telkens blijkt dat Pascal zijn kennis goed op orde is. Hij luistert goed naar je wensen. Wij hebben dan ook geen seconde spijt dat wij hem als onze adviseur gekozen hebben."
5 sterren recensie hypotheek advies
Ennis en Ineke
"Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!"
5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Ontdek wat er komt kijken bij het kopen van je volgende woning:

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Moet je eerste je huidige huis verkopen of eerst een ander huis kopen? Heb je spaargeld nodig? Wat worden je  hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten? Ook leg ik je stap voor stap het aankooptraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Aankoop

Na de voorbereiding ben je klaar voor de aankoop. Je hebt nu zekerheid over je financieringsmogelijkheden. 

Voordat ik namens jou het bod uitbreng laat ik door een erkend taxateur de waarde bepalen en ik bel de verkopend makelaar om extra informatie in te winnen. Samen bepalen we de juiste aankoopstrategie en ik breng het bod namens jou uit. Ik geef de makelaar zekerheid over het verkrijgen van de benodigde financiering. 

Bod geaccepteerd

Zodra het bod geaccepteerd is wordt de koopovereenkomst door de verkopend makelaar opgesteld. Ik lever de makelaar de benodigde gegevens aan en controleer de koopovereenkomst voor je. 

Op de dag dat het bod geaccepteerd is wordt direct de bouwkundige en taxateur ingeschakeld. Zo heb je nog voor het einde van de bedenktijd zekerheid over de bouwtechnische staat van de woning. De taxateur levert snel het benodigde taxatierapport voor de financieringsaanvraag. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen,  verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 


Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker. 


Energie en verzekeringen

Bij het kopen van een huis is de hypotheek niet het enige wat je moet regelen.

Ook heb je een woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er moet een energieleverancier uitgekozen worden. En je moet je aanmelden bij de waterleverancier
Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Sleuteloverdracht

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de overdracht controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.

Ook geef ik je tips waar je op moet letten bij de opleveringscheck. En als je dat prettig vind schakelen we een professionele partij in die voor jou de opleveringscheck doet. 

Nazorg

Nadat je de sleutel van je nieuwe woning hebt gekregen, zit mijn werk er nog niet op. Ik blijf uiteraard bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf ik in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Download gratis gids

Laat geen gemiste kansen liggen bij het kopen van een huis! Ontdek hoe je slim een huis koopt zonder extreem hoge hypotheeklasten

Waarom hypotheekadvies van Vergeer Financieel Advies een goede keuze is

Onder de loep

Goede voorbereiding

Je weet precies in welke prijscategorie je een huis kan zoeken. Daarbij heb je een indicatie wat je maandlasten zullen zijn.

Een bod uitbrengen met zekerheidsgarantie

Ontvang een bewijs van jouw financiële betrouwbaarheid, bied zekerheid voor verkopers en versterk je onderhandelingspositie

Gratis vrijblijvende kennismaking

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven.

Stap voor stap, in duidelijke taal

We maken het financieringstraject overzichtelijk en toegankelijk. Zo ontstaat er overzicht, rust en zekerheid rondom de aankoop van jouw woning. In een transparante, begrijpelijke taal. Volledig afgestemd op jouw behoeften. 

Persoonlijk contact & altijd goed bereikbaar

Snel antwoord op al je vragen gedurende het aankoopproces en daarna. Gewoon rechtstreeks op mijn mobiel. 

Zorgeloos traject & doorlopend advies

Alles wat geregeld moet worden rondom de koop van jouw woning wordt uit handen genomen. Je hebt 24/7 online inzicht in alle informatie over je hypotheek in jouw persoonlijke omgeving. We staan voor je klaar, gedurende het aankoopproces van jouw woning en daarna. 

Welkom bij Vergeer Financieel Advies

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke specialisten zijn we snel, persoonlijk en zorgen we ervoor dat je het maximale uit je hypotheek haalt.


Wat ons onderscheidt? We zijn geen grootbank, maar een kleinschalig kantoor in Gouda dat zich volledig richt op het afsluiten van hypotheken. Van de taxatie tot aan de onderhandeling en de controle van de koopovereenkomst: we begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste keuzes maakt.


We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven. En ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we graag in contact. Niet voor niets keren klanten regelmatig bij ons terug wanneer ze weer hypotheekadvies nodig hebben.


Kortom, wil je een hypotheek afsluiten voor je volgende koopwoning met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? Laat ons je dan begeleiden en adviseren. We staan voor je klaar!


Ons team

Pascal Vergeer

Eigenaar en hypotheekadviseur

Pascal@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 45 73 89 08

Kjeld van Bergen

 Hypotheekadviseur

Kjeld@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 42 15 41 59

Service Abonnement

Marianne van Muijden

Hypotheekadviseur nazorg

Marianne@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 40 06 90 50

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Vergeer Financieel Advies maakt zijn beloftes waar, beantwoord je vragen die je hebt en geeft hierbij een eerlijk advies en duidelijke Do's en don'ts aan wat er voor jou huidige situatie geld, no nonsense.

Staat altijd voor je klaar en kunnen ze even niet opnemen, geen probleem want bij de eerste gelegenheid bellen ze terug,

Al met al zou ik pascal en zijn collega's aan iedereen adviseren voor financiële adviezen.
5 sterren recensie hypotheek advies
Richard Taal

Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!

5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Pascal is de man die je moet hebben; hij is betrouwbaar, schakelt snel, denkt met je mee en hij regelt alles voor je. Wij zijn super tevreden en zullen de volgende keer graag weer gebruik maken van zijn diensten.

5 sterren recensie hypotheek advies

Rik Brouwer

Laat jouw financiële situatie beoordelen

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Claim hier jouw tijdstip 


In slechts 45 minuten heb jij grip op jouw financiële mogelijkheden

Meer informatie voor kopers van hun volgende woning: