Volgende woning kopen | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheek advies voor jouw volgende woning

Doorloop het volledige aankoop- en financieringstraject van jouw volgende woning zonder zorgen

24/7 online inzicht

Alle informatie over de aankoop van je volgende woning inzichtelijk via een persoonlijke omgeving. 

Altijd goed bereikbaar

Snel antwoord op al je vragen gedurende het aankoopproces en daarna. Gewoon rechtstreeks op mijn mobiel. 

Volledige vergelijking

Rentes, hypotheekvoorwaarden, verzekeringspremies, notaristarieven en energieprijzen. Ik vergelijk ze allemaal voor je. 

Pascal Vergeer

Een volgende woning kopen?

Ben je toe aan een volgende stap? Of ben je al zo ver dan je bod geaccepteerd? Hoe nu verder? Misschien heb je de koopovereenkomst al getekend of de makelaar is nog met het opstellen van de koopovereenkomst. Er komt nu veel op je af. Er moet veel geregeld en in gang gezet worden. Zorg dat je niets over het hoofd ziet en plan een gesprek in, via een video call of bij mij op kantoor in Gouda. Dit kan binnen 24 uur. 

Het eerste gesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek krijg je een checklist. Met behulp van deze checklist weet je precies wat je allemaal moet regelen. Ook krijg je te horen wat ik voor je kan betekenen en ik controleer de koopovereenkomst voor je. Na het gesprek besluit je of je gebruik maakt van mijn diensten.
Je kunt mij het beste bellen of een Whats-app sturen. We plannen direct een afspraak in.  

Inzicht in je mogelijkheden? Plan een afspraak.

De financiering van je volgende woning regelen?

Ik leid je door het gehele traject heen. Van oriëntatie tot en met het moment dat je de sleutel hebt gekregen van jouw volgende woning. Hieronder een kleine opsomming van wat ik voor je zal doen. 

  • Inzicht in mogelijkheden
  • Informatie over de juiste route (eerst verkopen of eerst kopen)
  • Inzicht in overbruggingsmogelijkheden en kosten
  • Uitgebreid en volledig advies en vergelijk van meer dan 30 geldverstrekkers
  • Verzorgen van de hypotheekaanvraag
  • Onderhouden contact met makelaar, taxateur en notaris
  • Verzorgen van de belastingaangifte
  • Doorlopend advies nadat je de sleutel van je woning hebt gekregen

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen in het gehele aankooptraject

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Ik geef je inzicht in de overbruggingsmogelijkheden, hoe om te gaan met dubbele lasten, het benodigde spaargeld, de hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten. Ook leg ik je stap voor stap het aankooptraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Aankoop

Na de voorbereiding ben je klaar voor de aankoop. Je hebt nu zekerheid over je financieringsmogelijkheden.

Voordat ik namens jou het bod uitbreng laat ik door een erkend taxateur de waarde bepalen en ik bel de verkopend makelaar om extra informatie in te winnen. Samen bepalen we de juiste aankoopstrategie en ik breng het bod namens jou uit. Ik geef de makelaar zekerheid over het verkrijgen van de benodigde financiering. 

Bod geaccepteerd

Zodra het bod geaccepteerd is wordt de koopovereenkomst door de verkopend makelaar opgesteld. Ik lever de makelaar de benodigde gegevens aan en controleer de koopovereenkomst voor je. 

De bouwkundige en taxateur worden direct ingeschakeld. Zo heb je nog voor het einde van de bedenktijd zekerheid over de bouwtechnische staat van de woning. De taxateur levert snel het benodigde taxatierapport voor de financieringsaanvraag. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen,  verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven zodra je met pensioen bent, bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 

Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd.

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker.

Energie en verzekeringen

Bij het kopen van een huis is de hypotheek niet het enige wat je moet regelen.

Ook heb je een woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er moet een energieleverancier uitgekozen worden. En je moet je aanmelden bij de waterleverancier.
Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Sleuteloverdracht

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de overdracht controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.

Ook geef ik je tips waar je op moet letten bij de opleveringscheck. En als je dat prettig vind schakelen we een professionele partij in die voor jou de opleveringscheck doet. 

Nazorg

Nadat je de sleutel van je nieuwe woning hebt gekregen zit mijn werk er nog niet op. Ik blijf voor uiteraard bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Deze mensen gingen je voor

"Pascal is vriendelijk en makkelijk toegankelijk, erg goed bereikbaar. Zeer zorgvuldig. Ik heb zijn advies en zijn inzet zeer gewaardeerd in het hypotheek advies traject en de afronding daarvan."


Bron: Advieskeuze

5 sterren recensie hypotheek advies
Marie (ondernemer)
"Wij kennen Pascal al vanaf oktober 2015. We zijn nu door omstandigheden weer aan het verhuizen naar een andere koopwoning. Maar telkens blijkt dat Pascal zijn kennis goed op orde is. Hij luistert goed naar je wensen. Wij hebben dan ook geen seconde spijt dat wij hem als onze adviseur gekozen hebben."


Bron: Advieskeuze

5 sterren recensie hypotheek advies
Ennis en Ineke
"Hele fijne adviseur die goed meedenkt, goed bereikbaar is en gewoon heel fijn persoon all-round. Ook het portaal is heel duidelijk wat je moet doen."


Bron: Facebook

5 sterren recensie hypotheek advies

Ellen en Jeroen