Hypotheek voor verbouwing | Vergeer Financieel Advies | Gouda e.o.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor de verbouwing van je huis

Jouw betrouwbare hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt. Ontvang hypotheekadvies zonder de last van ingewikkelde financiële informatie.Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend

Hypotheek oversluiten voor een verbouwing

Stel je voor: je hebt al een eigen huis, maar het voldoet niet helemaal aan jouw wensen. Je droomt van een prachtige uitbouw voor wat extra leefruimte, een nieuwe keuken of een extra slaapkamer. Je wilt jouw huis transformeren naar de ideale plek om te wonen. Maar hoe financier je zo'n verbouwing?


Het oversluiten van je hypotheek kan een slimme optie zijn om de benodigde financiële ruimte te creëren. Als hypotheekadviseur sta ik klaar om je te helpen de mogelijkheden te verkennen en een plan op maat te maken.

Dat aansluit op jouw behoeften

Met mijn ervaring en expertise op het gebied van hypotheekadvies weet ik precies waar je op moet letten bij het oversluiten van je hypotheek voor een verbouwing. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie grondig en analyseer de verschillende opties die beschikbaar zijn. Samen stellen we een strategie op die past bij jouw wensen en financiële mogelijkheden.

Ik begrijp dat financiële zaken soms overweldigend kunnen zijn. Daarom begeleid ik je stap voor stap door het proces, zonder je te overladen met onnodig complexe informatie. Ik zorg ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en welke financiële stappen je moet nemen om jouw verbouwingsplannen te verwezenlijken.


Of het nu gaat om het herfinancieren van je bestaande hypotheek, het aanpassen van de looptijd of het herzien van de voorwaarden, ik sta aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissingen neemt. Samen zorgen we ervoor dat je de beste hypotheekoplossing vindt om jouw verbouwingsdromen werkelijkheid te maken.


Ben je van plan om je hypotheek over te sluiten voor een verbouwing? Laat jouw persoonlijke situatie beoordelen en ontvang professioneel hypotheekadvies dat afgestemd is op jouw specifieke behoeften.

Inzicht in je financiële mogelijkheden?

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek inplannen 
Bij ons op kantoor of via beeldbellen

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen

Meer dan 30 aanbieders

100% onafhankelijk

Vergelijking van meer dan 30 aanbieders

Snel zekerheid

Snel zekerheid

Binnen 8 werkdagen is de hypotheek geregeld

Altijd goed bereikbaar

Direct contact met je persoonlijke adviseur

Volledig advies

Ook alle randzaken worden meegenomen om jouw persoonlijk financiële plaatje compleet te maken

Deze mensen gingen je voor:

"Pascal is vriendelijk en makkelijk toegankelijk, erg goed bereikbaar. Zeer zorgvuldig. Ik heb zijn advies en zijn inzet zeer gewaardeerd in het hypotheek advies traject en de afronding daarvan."
5 sterren recensie hypotheek advies
Marie (ondernemer)
"Wij kennen Pascal al vanaf oktober 2015. We zijn nu door omstandigheden weer aan het verhuizen naar een andere koopwoning. Maar telkens blijkt dat Pascal zijn kennis goed op orde is. Hij luistert goed naar je wensen. Wij hebben dan ook geen seconde spijt dat wij hem als onze adviseur gekozen hebben."
5 sterren recensie hypotheek advies
Ennis en Ineke
"Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!"
5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Ontdek wat er komt kijken bij de verbouwing van je woning:

  

Inzicht in financiële mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw financiële mogelijkheden. Welke subsidiemogelijkheden zijn er, is er spaargeld nodig, de hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten. Ook leg ik je stap voor stap het financieringstraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving  blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen, verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 


Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker. 


Energie en verzekeringen

Zijn jouw woonhuisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering nog passend bij jouw situatie?

Valt er te besparen op jouw  energieleverancier en waterleverancier?

Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Naar de notaris

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de oplevering controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.


Nazorg

Uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Waarom hypotheekadvies van Vergeer Financieel Advies een goede keuze is

Persoonlijk contact

We zijn een klein team waardoor je altijd direct contact hebt met jouw persoonlijke adviseur. Daardoor is het contact persoonlijk, toegankelijk en zijn er korte lijntjes. We denken met je mee en nemen jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt. We zijn altijd goed bereikbaar. Ook nadat je hypotheek is afgesloten. 

Volledige vergelijking 

Als onafhankelijke specialisten vergelijken we meer dan 30 aanbieders. Rentes, hypotheekvoorwaarden, verzekeringspremies, notaristarieven en energieprijzen worden allemaal voor je vergeleken. 

Zorgeloos traject

Alles wat geregeld moet worden rondom de financiering van jouw verbouwing wordt uit handen genomen. Je hebt 24/7 online inzicht in alle informatie over je hypotheek in jouw persoonlijke omgeving. We staan voor je klaar, gedurende het financieringsproces van de verbouwing en daarna. 

Gratis vrijblijvende kennismaking

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven.

Snel zekerheid

Stap voor stap

We maken het financieringstraject overzichtelijk en toegankelijk. Zo ontstaat er overzicht, rust en zekerheid rondom de financiering van jouw verbouwing. In een transparante begrijpelijke taal. Volledig afgestemd op jouw behoeften. 

Doorlopend advies

Ook nadat je bij de notaris bent geweest staan we voor je klaar. We blijven checken op mogelijke verbeteringen of besparingen.

Welkom bij Vergeer Financieel Advies

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke specialisten zijn we snel, persoonlijk en zorgen we ervoor dat je het maximale uit je hypotheek haalt.


Wat ons onderscheidt? We zijn geen grootbank, maar een kleinschalig kantoor in Gouda dat zich volledig richt op het afsluiten van hypotheken. Van de taxatie tot aan de notaris: we begeleiden je tijdens het gehele financieringstraject. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste keuzes maakt.


We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven. En ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we graag in contact. Niet voor niets keren klanten regelmatig bij ons terug wanneer ze weer hypotheekadvies nodig hebben.

Kortom, wil je een hypotheek afsluiten voor de verbouwing van je woning met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? Laat ons je dan begeleiden en adviseren. We staan voor je klaar!

Ons team:

Pascal Vergeer

Eigenaar en hypotheekadviseur

Pascal@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 45 73 89 08

Kjeld van Bergen

 Hypotheekadviseur

Kjeld@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 42 15 41 59

Service Abonnement

Marianne van Muijden

Hypotheekadviseur nazorg

Marianne@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 40 06 90 50

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Vergeer Financieel Advies maakt zijn beloftes waar, beantwoord je vragen die je hebt en geeft hierbij een eerlijk advies en duidelijke Do's en don'ts aan wat er voor jou huidige situatie geld, no nonsense.

Staat altijd voor je klaar en kunnen ze even niet opnemen, geen probleem want bij de eerste gelegenheid bellen ze terug,

Al met al zou ik pascal en zijn collega's aan iedereen adviseren voor financiële adviezen.
5 sterren recensie hypotheek advies
Richard Taal

Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!

5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Pascal is de man die je moet hebben; hij is betrouwbaar, schakelt snel, denkt met je mee en hij regelt alles voor je. Wij zijn super tevreden en zullen de volgende keer graag weer gebruik maken van zijn diensten.

5 sterren recensie hypotheek advies

Rik Brouwer

Laat jouw financiële situatie beoordelen

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In slechts 45 minuten heb jij grip op jouw financiële mogelijkheden

Plan hier jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in: