Hypotheek Binnen een Week | Ontvang snel het beste hypotheekadvies
Onafhankelijk hypotheekadvies Gouda

Hypotheek binnen een week

Snel een hypotheek nodig? Bij ons kan het! Boek direct jouw hypotheekgesprek en we gaan voor je aan de slag!

Boek hier jouw hypotheekgesprek 


Binnen 8 dagen heb jij hypotheekzekerheid
10 essentiële financiële tips voor het kopen van een huis

Hypotheek binnen een week, hoe dan?

Jouw hypotheek binnen een week geregeld, hoe kan dit zo snel? Dat leggen we graag uit!


Een belangrijke vraag die vaak gesteld wordt: een hypotheek binnen een week, gaat snelheid dan niet ten koste van de kwaliteit van het hypotheekadvies? 


Absoluut niet. Wij nemen tijdens het hypotheekgesprek uitgebreid de tijd voor je om alle belangrijke zaken rondom jouw hypotheekaanvraag te bespreken. Daarnaast volgen we de onderstaande stappen, waardoor we veel tijdwinst behalen. 


Of je nu starter op de woningmarkt bent, doorstroomt naar een volgende woning, of dat jij je hypotheek wilt oversluiten of verhogen, je kan bij ons rekenen op betrouwbaar, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheek binnen een week

Wat houdt deze hypotheek-belofte precies in? Dit betekend niet dat het hypotheektraject afgerond is. Wel heb je binnen een week een getekende hypotheekofferte. Met deze hypotheekofferte kan je naar de notaris


Een huis kopen is een grote levensgebeurtenis en een spannend moment. De financiering van jouw koophuis kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Daarom wil je snel zekerheid dat de financiering rond komt en dat de koop van het huis door kan gaan. In deze spannende tijd wil je snel je hypotheek geregeld hebben. 


5 tips voor een snelle hypotheekaanvraag

Voorbereiding van je hypotheekaanvraag

Verzamel vooraf alle benodigde documenten in informatie. Dit kan het hypotheekproces flink versnellen. Zodra ons hypotheekgesprek is ingepland, ontvang je een link naar een persoonlijk portaal. Hierin vind je precies welke documenten voor jouw situatie aangeleverd moeten worden. 

Check je BKR-registratie

Zorg dat je weet welke financiële verplichtingen er op jouw naam staan geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en los eventuele problemen vooraf op. Ook is het verstandig om in aanloop naar je hypotheekaanvraag geen nieuwe kredieten of leningen af te sluiten. Een niet gemelde BKR-registratie of studieschuld kan zorgen voor vertraging van het hypotheekproces. Je kan jouw BKR-registratie gratis inzien op de website van BKR

Dubbelcheck de door jouw aangeleverde informatie

Controleer alle informatie die je verstrekt aan jouw hypotheekadviseur op volledigheid en nauwkeurigheid. Fouten of ontbrekende gegevens kunnen onnodig voor vertraging zorgen

Snelle communicatie met jouw hypotheekadviseur

Reageer snel als je hypotheekadviseur of -verstrekker vragen heeft of extra informatie nodig heeft. Vanuit onze kant zullen wij jouw hypotheekaanvraag als prioriteit oppakken, we verwachten een goede samenwerking.

Kies voor een korte doorlooptijd

Een deskundig hypotheekadviseur is altijd goed op de hoogte van de huidige doorlooptijden bij verschillende geldverstrekkers. Dankzij onafhankelijk en persoonlijk advies blijf je profiteren van de meest gunstige rentetarieven, en kan je ook bewust kiezen voor een kortere doorlooptijd. Overige voorwaarden, zoals de geldigheidsduur van de offerte en de mogelijkheden voor kosteloze verlenging worden ook in het hypotheekadvies mee genomen. 

Gouden tip voor een snelle hypotheekaanvraag:

Bod uitbrengen op een koophuis

Ga voor een Hypotheek Zekerheidscertificaat voordat je een bod uitbrengt

Wanneer je vooraf een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons boekt, krijg je van ons een Hypotheek Zekerheidscertificaat. Dit geeft jouw vooraf zekerheid dat je de hypotheek rond kan krijgen, daarnaast geeft je de verkopende partij zekerheid dat de financiering van het huis geen risico vormt dat de koop niet kan doorgaan. 


Lees hier meer over de Hypotheek Zekerheidscertificaat van Vergeer Financieel Advies.


Start hier met het regelen van jouw snelle hypotheek:

Nu inplannen
hypotheekzekerheid binnen 8 dagen
Lukt het niet om een geschikt tijdstip te vinden? Bel of mail gerust om jouw gewenst moment door te geven, dan kijk ik naar extra mogelijkheden in mijn agenda.

Hypotheek binnen een week bij Vergeer Financieel Advies

Persoonlijke portaal

Je ontvangt van ons een mail met een link naar jouw persoonlijke portaal. Maak zelf een wachtwoord aan en je vind meteen een overzicht van alle documenten die wij van je nodig hebben. 

Documenten aanleveren

    Je kunt de benodigde gegevens makkelijk invullen en uploaden. Ook bieden we de mogelijkheid om je DigiD gegevens aan te leveren. Zo kan je veilig, gemakkelijk en snel de benodigde gegevens met ons delen. 

Tijdens het gesprek concreet advies

Wij beschikken direct over de juiste informatie en kunnen ons gesprek goed voorbereiden. Zo ben jij er zeker van dat je een goed beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt alle juiste informatie die jij nodig hebt. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van al jouw vragen.


Klanten over Vergeer Financieel Advies

Wij hebben Pascal Vergeer gekozen vanwege de goede reviews die we lazen, en nu, na Pascal ingeschakeld te hebben voor hypotheekadvies voor onze woning, kan ik alleen maar beamen: alle reviews zijn terecht!


Pascal is onze rots in de branding. Hij heeft bemiddeld, onderhandeld, berekend en ons gerust gesteld. Geen loze praatjes en gladde verhalen, maar echte hulp.

5 sterren recensie hypotheek advies

Gonda Schalij

Persoonlijk contact. Heldere uitleg. Korte lijntjes met zeer snelle communicatie en handelswijze. Naast de hulp voor het verkrijgen van de beste hypotheek sloten we via Pascal ook een overlijdensrisicoverzekering af, kregen we advies over arbeidsongeschiktheidsregelingen, zal hij advies geven over beleggen en krijgen we hulp met de eerste belastingaangifte wat toch handig is na de koop van je eerste huis.
5 sterren recensie hypotheek advies

Sam Dings

Super goed geholpen door Pascal en Marianne. Duidelijke communicatie en goede service. Pascal heeft zelfs voor ons bemiddeld met de verkopende partij. Een ingewikkelde/creatieve hypotheek constructie was voor hem niet teveel. Heel fijn om een stabiele en betrouwbare adviseur naast je te hebben staan in de spannende tijd rondom het kopen van een woning.
5 sterren recensie hypotheek advies

Lindsey x

Zorgeloos traject

Alles wat geregeld moet worden rondom de koop van jouw woning wordt bij je uit handen genomen. 

Stap voor stap

Volledig advies

Ook alle randzaken worden meegenomen om jouw persoonlijk financiële plaatje compleet te maken

Doorlopend advies

Ook nadat je bij de notaris bent geweest sta ik voor je klaar. Mogelijke verbeteringen of besparingen worden voor je gecheckt!

Krijg jouw hypotheekaanvraag binnen een week goedgekeurd!

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Claim hier jouw tijdstip


In slechts 45 minuten heb jij grip op jouw financiële mogelijkheden

Welkom bij Vergeer Financieel Advies

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke specialisten zijn we snel, persoonlijk en zorgen we ervoor dat je het maximale uit je hypotheek haalt.


Wat ons onderscheidt? We zijn geen grootbank, maar een kleinschalig kantoor in Gouda dat zich volledig richt op het afsluiten van hypotheken. Van de taxatie, bouwkundige keuring en de controle van de koopovereenkomst: we begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste keuzes maakt.


Of je nu een starter bent, een volgende woning wilt kopen of je huidige hypotheek onder de loep wilt nemen: wij zijn er voor jou. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven. En ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we graag in contact. Niet voor niets keren klanten regelmatig bij ons terug wanneer ze weer hypotheekadvies nodig hebben.


Kortom, wil je een hypotheek afsluiten met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? Laat ons je dan begeleiden en adviseren. We staan voor je klaar!

Maak kennis met jouw hypotheekadviseur

Maak een afspraak met jouw hypotheekadviseur Pascal Vergeer

Pascal Vergeer

Hoi, mijn naam is Pascal Vergeer. Geboren en getogen in Reeuwijk,. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en 2 zoontjes in Westergouwe, Gouda. Met grote passie voor het ondernemen, startte ik ruim 10 jaar geleden Vergeer Financieel Advies. Wat mijn werk het allerleukste maakt? Het nauwe contact met mijn klanten. Het kunnen helpen bij hun financiële zaken; van hypotheek tot vermogensgroei. Vaak houdt het contact niet op na het regelen van de hypotheek, maar blijf ik betrokken bij verschillende belangrijke financiële beslissingen. 


Naast mijn werk ben ik regelmatig in de keuken te vinden voor uitgebreide maaltijden, taarten of bijzondere ontbijtjes voor mijn gezin. Ook trek ik er graag op uit, wandelend of op de fiets.