Hypotheekadvies voor nieuwbouwwoning | Gratis Adviesgesprek

Hypotheekadvies voor de aankoop van een nieuwbouwwoning

Jouw betrouwbare hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt. Ontvang hypotheekadvies zonder de last van ingewikkelde financiële informatie.Laat jouw situatie beoordelen 


Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend
Onafhankelijk hypotheekadvies Gouda

Hypotheek voor nieuwbouw

Je bent je aan het oriënteren of een nieuwbouw woning iets voor je is. Misschien kijk je naar een bouwkavel of ben meer geïnteresseerd in projectbouw. Het kopen van een nieuwbouw woning is een spannende en belangrijke stap in je leven. Maar waar begin je als het gaat om het financieren van nieuwbouw


Ik kan me voorstellen als je met vragen zit als;

Dat aansluit op jouw behoeften

Bij ons geen financiële jargon of ingewikkelde constructies. Wij spreken duidelijke taal en gaan voor een aanpak die begrijpelijk en transparant is. Met de nieuwste marktkennis en een breed netwerk van geldverstrekkers, streven we ernaar om de beste hypotheekoplossingen voor jou te vinden.

Met een afspraak op maat zetten we de eerste stap richting financiële zekerheid. We nemen de tijd om jouw situatie te begrijpen, je doelen te bespreken en alle mogelijke opties te verkennen; van het vinden van de meest gunstige rentetarieven tot het uitleggen van de verschillende hypotheekvormen.


Plan vandaag nog jouw afspraak om je te begeleiden in het financieringstraject voor jouw nieuwbouw woning.

Inzicht in je mogelijkheden?

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek

Gesprek inplannen 
Bij ons op kantoor of via beeldbellen

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen

Meer dan 30 aanbieders

100% onafhankelijk

Vergelijking van meer dan 30 aanbieders

Snel zekerheid

Snel zekerheid

Binnen 8 werkdagen is de hypotheek geregeld

Altijd goed bereikbaar

Direct contact met je persoonlijke adviseur

Volledig advies

Ook alle randzaken worden meegenomen om jouw persoonlijk financiële plaatje compleet te maken

Wat zijn de belangrijke financieringsverschillen tussen nieuwbouw en bestaande bouw?

1. Koopsom en bouwtermijnen:

 • Nieuwbouw: Bij nieuwbouw betaal je de koopsom in termijnen tijdens de bouw. Dit proces is verdeeld over verschillende bouwfases, wat impact heeft op je financieringsbehoefte en maandelijkse kosten tijdens de bouwperiode.
 • Bestaande woning: Bij een bestaande woning betaal je de volledige koopsom op het moment van aankoop.

2. Hypotheekbedrag en waarde van het huis:

 • Nieuwbouw: Bij nieuwbouw wordt de hypotheek vaak gebaseerd op de stichtingskosten van het huis plus eventuele meerwerk en grondkosten.
 • Bestaande woning: Bij een bestaande woning wordt de hypotheek meestal gebaseerd op de aankoopprijs van het huis.

3. Woningwaarde en taxatie:

 • Nieuwbouw: Bij nieuwbouw is er vaak geen bestaande woning om te taxeren. De waarde wordt vaak bepaald op basis van de contractprijs en eventueel meerwerk.
 • Bestaande woning: Bij een bestaande woning is een taxatie nodig om de actuele marktwaarde vast te stellen.

4. Extra kosten:

  • Nieuwbouw: Naast de koopsom kunnen er bij nieuwbouw extra kosten zijn, zoals bouwrente, notariskosten voor de levering van de grond en eventuele aansluitkosten voor nutsvoorzieningen.
  • Bestaande woning: Bij een bestaande woning kunnen er kosten zijn voor overdrachtsbelasting, makelaarskosten en eventuele verbouwingskosten.

5. Financieringsvoorwaarden

  • Nieuwbouw: Sommige geldverstrekkers bieden speciale nieuwbouwhypotheken aan met gunstige voorwaarden, zoals langere rentevaste periodes tijdens de bouw.
  • Bestaande woning: De financiering van een bestaande woning wordt vaak geregeld via reguliere hypotheekproducten.

Deze mensen gingen je voor:

"Pascal is vriendelijk en makkelijk toegankelijk, erg goed bereikbaar. Zeer zorgvuldig. Ik heb zijn advies en zijn inzet zeer gewaardeerd in het hypotheek advies traject en de afronding daarvan."
5 sterren recensie hypotheek advies
Marie (ondernemer)
"Wij kennen Pascal al vanaf oktober 2015. We zijn nu door omstandigheden weer aan het verhuizen naar een andere koopwoning. Maar telkens blijkt dat Pascal zijn kennis goed op orde is. Hij luistert goed naar je wensen. Wij hebben dan ook geen seconde spijt dat wij hem als onze adviseur gekozen hebben."
5 sterren recensie hypotheek advies
Ennis en Ineke
"Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!"
5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Ontdek wat er komt kijken bij het kopen van jouw nieuwbouw woning:

  

Inzicht in mogelijkheden

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Moet je eerst je huidige huis verkopen, ga je tijdelijk huren of verkoop je je huidige huis pas als de opleverdatum nadert?


Hoeveel spaargeld heb je nodig? Wat worden je  hypotheeklasten en overige bijkomende woonlasten? Ook leg ik je stap voor stap het aankooptraject uit, zodat jij de juiste voorbereiding kunt treffen. 


Na dit vrijblijvende gesprek ontvang je duidelijke overzichten en een actieplan per mail. 

Voorbereiding

Je krijgt een persoonlijke digitale omgeving. Hier kun je 24/7 de voortgang volgen. Alle documenten en overeenkomsten zoals koopovereenkomst, hypotheekofferte, polissen en notarisstukken kun je hier gemakkelijk terugvinden. Deze omgeving blijft levenslang beschikbaar voor je. 


Documenten die ik van jou nodig heb kun je hier gemakkelijk uploaden. Je ziet direct of er acties van jou verwacht worden. 

Hypotheekadvies

We bespreken jouw wensen,  verbouwplannen en toekomstplannen. Je krijgt inzicht of je woonlasten betaalbaar blijven bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of als je partner komt te overlijden. Ik laat je zien wat het kost om dit risico te verzekeren.

Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies met daarin de voor jou beste hypotheek. 

In mijn vergelijk heb ik meer dan 30 geldverstrekkers en 20 verzekeraars meegenomen. 


Hypotheekaanvraag

Zodra helder is welke hypotheek en verzekeringen je wilt afsluiten vraag ik deze voor je aan.


Het is belangrijk dat jij aan de aanvraag geen tijd kwijt bent en dat de hypotheekaanvraag snel is geaccepteerd

Ik zorg voor de juiste onderbouwing van de aanvraag en voorkom dat onnodig veel documenten worden opgevraagd door de geldverstrekker. 


Energie en verzekeringen

Bij het kopen van een huis is de hypotheek niet het enige wat je moet regelen.

Ook heb je een woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering nodig. Er moet een energieleverancier uitgekozen worden. En je moet je aanmelden bij de waterleverancier
Al deze zaken neem ik voor je uit handen. Ik maak een prijsvergelijk voor je, zodat je niet teveel betaalt en ik sluit voor jou de benodigde zaken af. Ook geef ik je advies over de juiste verzekeringen.

Sleuteloverdracht

Je wilt een kwalitatief goede en betaalbare notaris. Ik vergelijk de notaristarieven voor je. Ook onderhoud ik het contact met de notaris. En voor de overdracht controleer ik de notarisstukken zoals de nota van afrekening en de aktes voor je.

Ook geef ik je tips waar je op moet letten bij de opleveringscheck. En als je dat prettig vind schakelen we een professionele partij in die voor jou de opleveringscheck doet. 

Nazorg

Nadat jouw nieuwbouw woning is opgeleverd, zit mijn werk er nog niet op. Ik blijf uiteraard bereikbaar voor vragen. Jaarlijks verzorg ik je belastingaangifte en blijf ik in de gaten houden of er besparingsmogelijkheden zijn. Zijn er verbeteringen of besparingen mogelijk dan regel ik dat voor je. Wijzigingen in je gezinssituatie? Ik zorg dat de afgesloten verzekeringen hierop aansluiten. 

Waarom hypotheekadvies van Vergeer Financieel Advies een goede keuze is

Onder de loep

Goede voorbereiding

Je weet precies in welke prijscategorie je een huis kan zoeken. Daarbij heb je een indicatie wat je maandlasten zullen zijn.

Een optie nemen met zekerheidsgarantie

Ontvang een bewijs van jouw financiële betrouwbaarheid, bied zekerheid voor verkopers en versterk je onderhandelingspositie

Gratis vrijblijvende kennismaking

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven.

Stap voor stap, in duidelijke taal

We maken het financieringstraject overzichtelijk en toegankelijk. Zo ontstaat er overzicht, rust en zekerheid rondom de aankoop van jouw woning. In een transparante, begrijpelijke taal. Volledig afgestemd op jouw behoeften. 

Persoonlijk contact & altijd goed bereikbaar

Snel antwoord op al je vragen gedurende het aankoopproces en daarna. Gewoon rechtstreeks op mijn mobiel. 

Zorgeloos traject & doorlopend advies

Alles wat geregeld moet worden rondom de koop van jouw woning wordt uit handen genomen. Je hebt 24/7 online inzicht in alle informatie over je hypotheek in jouw persoonlijke omgeving. We staan voor je klaar, gedurende het aankoopproces van jouw woning en daarna. 

Welkom bij Vergeer Financieel Advies

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt neemt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke specialisten zijn we snel, persoonlijk en zorgen we ervoor dat je het maximale uit je hypotheek haalt.


Wat ons onderscheidt? We zijn geen grootbank, maar een kleinschalig kantoor in Gouda dat zich volledig richt op het afsluiten van hypotheken.


We nemen de tijd om je écht te leren kennen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven. En ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we graag in contact. Niet voor niets keren klanten regelmatig bij ons terug wanneer ze weer hypotheekadvies nodig hebben.


Kortom, wil je een hypotheek afsluiten voor de aankoop van jouw nieuwbouw woning met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? Laat ons je dan begeleiden en adviseren. We staan voor je klaar!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor jouw financiële vragen

Overzicht nieuwbouw projecten Gouda en Omgeving


Gouda

Westergouwe (nieuwe wijk)
Parcour (Gouda Centrum)
Wonen van Loon (Bloemendaal)
Aangenaam Gouda Oost (Oosterwei)
Bodegraven-Reeuwijk

Bundereiland (Reeuwijk-Brug)

Zevenhuizen
Koningskwartier(Zevenhuizen)


Ons team

Pascal Vergeer

Eigenaar en hypotheekadviseur

Pascal@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 45 73 89 08

Kjeld van Bergen

 Hypotheekadviseur

Kjeld@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 42 15 41 59

Service Abonnement

Marianne van Muijden

Hypotheekadviseur nazorg

Marianne@vergeerfinancieeladvies.nl

06 - 40 06 90 50

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Vergeer Financieel Advies maakt zijn beloftes waar, beantwoord je vragen die je hebt en geeft hierbij een eerlijk advies en duidelijke Do's en don'ts aan wat er voor jou huidige situatie geld, no nonsense.

Staat altijd voor je klaar en kunnen ze even niet opnemen, geen probleem want bij de eerste gelegenheid bellen ze terug,

Al met al zou ik pascal en zijn collega's aan iedereen adviseren voor financiële adviezen.
5 sterren recensie hypotheek advies
Richard Taal

Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!

5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij

Pascal is de man die je moet hebben; hij is betrouwbaar, schakelt snel, denkt met je mee en hij regelt alles voor je. Wij zijn super tevreden en zullen de volgende keer graag weer gebruik maken van zijn diensten.

5 sterren recensie hypotheek advies

Rik Brouwer

Laat jouw financiële situatie beoordelen

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Claim hier jouw tijdstip 


In slechts 45 minuten heb jij grip op jouw financiële mogelijkheden

Lees onze blog met álle informatie over de aankoop van een nieuwbouw woning