Voorbereiding van je hypotheekadvies gesprek
Pascal Vergeer

Pascal Vergeer

Eigenaar & hypotheekadviseur

Vergeer Financieel Advies

Afspraak ingepland, en nu?

Leuk dat je een afspraak hebt ingepland voor financieel advies. Om je goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij je om de afspraak voor te bereiden. Lees hieronder hoe dit precies in zijn werk gaat 👇

Plan nu een afspraak in

Binnen 2 werkdagen ontvang je de afspraakbevestiging

Nadat je een ge-automatiseerde agenda-uitnodiging hebt ontvangen, zal je binnen 2 werkdagen een persoonlijke afspraakbevestiging per mail ontvangen. In deze mail staat belangrijke informatie die je nodig hebt om de afspraak voor te kunnen bereiden. 

Gebruik het klantportaal voor de benodigde stukken

In de afspraakbevestiging vind je de link naar jouw persoonlijke portaal. Hier kun je eenvoudig de benodigde documenten uploaden, zodat we een goed beeld krijgen van jouw financiële mogelijkheden.


Maak het jezelf makkelijk: deel gegevens via DigiD. Hoewel dit niet verplicht is, geeft het ons een vollediger beeld van jouw financiële situatie. Hierdoor wordt het advies nog waardevoller. Met een simpele koppeling krijgen we veilig, makkelijk en snel alle benodigde documenten voor een optimale afspraak voorbereiding.

Check de video wat je kunt verwachten

Veel gestelde vragen

Zijn er kosten of verplichtingen verbonden aan dit gesprek?

Nee, het is een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Zolang je nog geen besluit hebt genomen om je hypotheek aan te passen of een woning te kopen, kun je onbeperkt je vragen bij ons kwijt via WhatsApp, e-mail en telefoon, zonder kosten.

We zullen pas kosten in rekening brengen op het moment dat je besluit dat wij je hypotheekaanvraag mogen verzorgen. Tijdens het vrijblijvende gesprek zullen we je uitleggen welke kosten daarbij komen kijken en wat je van ons kunt verwachten.

Hoe kan ik eenvoudig en snel documenten aanleveren?

Gebruik ons klantenportaal, upload de gevraagde documenten en deel veilig en gemakkelijk jouw DigiD-gegevens. Hiermee halen we alle benodigde informatie op voor een volledig advies en een snelle hypotheekaanvraag.

Voordelen:
🗸 Veilig
🗸 Compleet
🗸 Makkelijk
🗸 Snel

Let op! Als je een partner hebt, rond dan samen deze stappen af.
- De één logt als eerste in met de DigiD gegevens en haalt de gegevens op.
- Klik vervolgens in hetzelfde proces op “partner toevoegen”.
- Nu kan je partner inloggen en alle gegevens ophalen.
- Als jullie allebei het proces hebben doorlopen kun je de gegevens versturen

Kan ik handmatig documenten aanleveren?

Het is niet verplicht om je gegevens via DigiD aan te leveren. Je kunt ook handmatig documenten aanleveren. Dit kost alleen meer tijd en we merken dat er vaak documenten ontbreken of zijn verouderd bij het handmatig aanleveren van documenten. In het klantportaal kan je precies zien welke documenten we nodig hebben.

Moet ik documenten voorafgaand aan het gesprek aanleveren?

Het is niet verplicht om documenten voorafgaand aan ons gesprek aan te leveren. Echter, het niet aanleveren van documenten kan een nadeel zijn, omdat we ons gesprek dan niet goed kunnen voorbereiden. Hierdoor krijg je mogelijk geen compleet beeld van jouw financiële mogelijkheden.

Als je de benodigde documenten wel aanlevert, kunnen we je uitgebreid informeren over wat er financieel mogelijk is en kunnen we volledig advies geven. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en geeft je rust en zekerheid tijdens het financieringstraject.

Wat levert mij dit gesprek op?

🗸 Inzicht in jouw financiële situatie, in een duidelijke, begrijpelijke taal

🗸 Overzicht en rust

🗸 Waardevolle tips waar jij op moet letten bij de aankoop van je woning of hypotheekoversluiting

🗸 Mogelijkheden voor verduurzaming en hoe je deze kunt financieren

🗸 Zekerheid dat je juiste keuzes maakt

🗸 Ruimte voor al jouw vragen

Deze mensen gingen je voor:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Pascal denkt altijd mee, is proactief, zeer goed bereikbaar 

"Dit was de tweede keer dat we met Pascal een financieringstraject ingingen. We hebben het ook deze keer als zeer positief ervaren. Pascal denkt altijd mee, is proactief, zeer goed bereikbaar en geeft je echt het gevoel alsof je op dat moment zijn belangrijkste klant bent, terwijl je weet dat je niet de enige bent."
Anoniem (Advieskeuze.nl)
Zeer goed geholpen, Pascal is goed bereikbaar en alles is snel in gang gezet.
"Vergeer financieel advies gevonden op Facebook, contact gezocht en besproken wat onze wensen waren. Zeer goed geholpen, Pascal is goed bereikbaar en alles is snel in gang gezet. Zeer tevreden!"
Twan (Advieskeuze.nl)
Ook zaken waar wij niet hadden gedacht nam Pascal mee in zijn advies.
"Pascal is zeer deskundig en klantvriendelijk. Pascal heeft zich verdiept in onze persoonlijke situatie en wensen, en kwam daarna met een uitgebreid en begrijpelijk advies en een totaaloplossing. Ook zaken waar wij niet hadden gedacht nam Pascal mee in zijn advies. Daarnaast was Pascal altijd bereikbaar voor eventuele vragen, en kwam er altijd een snelle reactie. Over het eindresultaat (oversluiten hypotheek en een aantal verwante zaken zoals pensioen en verzekeringen) zijn wij uitermate tevreden en heel gelukkig met de oplossing."
Hans (Advieskeuze.nl)

Je afspraak bij ons op kantoor of online beeldbellen

Afspraak bij ons op kantoor

Ons kantoor bevindt zich aan de James Wattstraat 4a in Gouda. Wij hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Klik hier voor de link naar Google Maps

Vergeer Financieel Advies

Beeldbellen

Kies je voor het gemak van beeldbellen, dan vind je in de agenda-uitnodiging de link waarmee je kunt inbellen.