Afspraak inplannen - Eerste woning | Vergeer Financieel Advies

Vrijblijvende afspraak inplannen

Jouw eerste stap naar je eerste eigen woning is gezet! 

Plan via onderstaande kalender een afspraak in met hypotheekadviseur Pascal Vergeer op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. 

Deze mensen gingen je voor...

Fijne gesprekken waarbij meegedacht wordt met de klant. Heldere en snelle communicatie en alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden duidelijk besproken. Prettig en betrouwbaar in de omgang. Bedankt!

5 sterren recensie hypotheek advies
Judith de Goeij
Pascal is een fijne adviseur. Hij is zeer deskundig, luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en geeft uitgebreid advies. Het contact verloopt prettig, soepel, kan ook ‘s avonds en zelfs via Whatsapp. Onze hypotheekaanvraag en de goedkeuring is erg snel en zonder problemen verlopen.
5 sterren recensie hypotheek advies

Jolijn van Leeuwen

Vergeer Financieel Advies maakt zijn beloftes waar, beantwoord je vragen die je hebt en geeft hierbij een eerlijk advies en duidelijke Do's en don'ts aan wat er voor jou huidige situatie geld, no nonsense.

Staat altijd voor je klaar en kunnen ze even niet opnemen, geen probleem want bij de eerste gelegenheid bellen ze terug,

Al met al zou ik pascal en zijn collega's aan iedereen adviseren voor financiële adviezen.
5 sterren recensie hypotheek advies
Richard Taal
Pascal Vergeer, jouw hypotheekspecialist

Je hoeft het niet alleen te doen

Je bent op zoek naar je eerste koopwoning. Als starter op de woningmarkt heb je waarschijnlijk gemengde gevoelens. Aan de ene kant ben je enthousiast over het kopen van je eerste eigen woning, maar aan de andere kant zie je ook uitdagingen die het met zich mee brengt. De hoge huizenprijzen en de strijd om een geschikte en betaalbare woning kunnen ontmoedigend zijn. Je vraagt je misschien af of het kopen van je eigen woning haalbaar is. Waar begin je? En waar moet je rekening mee houden? Krijg inzicht in jouw financiële mogelijkheden. 
Ja, ik claim een gratis adviesgesprek


(Nog enkele plekken over deze maand)

Volledig advies

Ik geef je volledig inzicht in alle mogelijkheden en kansen die komen kijken bij de financiering van jouw eerste woning.

Zorgeloos traject

Alles wat geregeld moet worden rondom de koop van jouw woning neem ik bij je uit handen. Ik hou de planning in de gaten om te zorgen dat alles op tijd geregeld wordt. 

Doorlopend advies

Ook nadat je bij de notaris bent geweest sta ik voor je klaar. Ik blijf checken op mogelijke verbeteringen of besparingen.

9.8 / 10 

150 reviews op Advieskeuze

5 / 5 *****

33 reviews op Google

5 / 5 *****

28 reviews of Facebook

Klantervaringen

Dit zeggen klanten over hun ervaring met Vergeer Financieel Advies

Hoe verloopt het eerste adviesgesprek?

Kennismaking

Na een korte kennismaking (online/telefonisch of op kantoor) gaan we je wensen en de daarbij behorende mogelijkheden bespreken

Onder de loep

We bekijken jouw situatie

    Wat kun (of wil) je voor een huis betalen?

Welk benodigde bedrag kun je lenen?

Hou je genoeg geld over na het betalen van al je vaste lasten om leuke dingen te doen?

Kun je het huis in de toekomst nog blijven betalen?

We brengen de vervolgstappen in kaart

Waar moet je opletten bij het zoeken naar een woning?

Waar moet je op letten bij het uitbrengen van een bod?
Welke stappen kun je nu ondernemen?

Vragen

Uiteraard nemen we alle tijd voor vragen die je hebt.

Na het gesprek stuur ik een samenvatting van je financiële plaatje

Binnen twee werkdagen na ons gesprek stuur ik een samenvatting van je financiële plaatje. 

Je weet nu exact hoeveel je kunt lenen, welke maandlasten daarbij horen, welke eenmalige kosten er gemaakt moet worden. Je weet of je dit van je eigen spaargeld moet betalen of dat je dat mee kunt lenen in de hypotheek. En je weet hoeveel spaargeld je nodig hebt.

Mocht je op welk moment dan ook nog vragen hebben, neem gerust contact op. 

Huis financieren

En dan?

Jij laat alle informatie op je inwerken. Op jouw initiatief plan je extra gesprekken in om dieper in te gaan op relevante onderwerpen zoals betaalbaarheidsrisico's, de voorbereiding van de hypotheekaanvraag, verzekeringen, etc. Deze korte vervolg afspraken zorgen er voor dat jij overzicht hebt, dat je niet wordt overladen met informatie en dat je overal van op de hoogte bent, zonder dat het je veel tijd kost. 

Niet tevreden over onze dienstverlening? Je kan op ieder moment tijdens het adviestraject afscheid van ons nemen, zonder dat ik daar kosten voor in rekening breng. Pas wanneer jij de sleutels van je nieuwe woning ontvangt, ontvang je onze factuur. Deze wordt meegenomen in de eindafrekening bij de notaris.

Heb je nog twijfels?

"De huizenmarkt is erg onzeker, ik wacht nog even op het moment dat de prijzen lager staan"

De toekomst is onzeker. Het kan zijn dat de huizenprijzen verder zakken. Daarentegen kan het ook zijn dat de hypotheekrente gaat stijgen. Het is nooit exact te bepalen wat het beste moment is om jouw eerste woning te kopen. Maar een goede voorbereiding kan nooit kwaad. Kom je dan toch hét huis tegen waardoor je besluit dat dit het moment voor jou is, dan weet je precies hoe je er financieel voorstaat. En het beste is: het adviesgesprek kost je niets!

"De huidige hypotheekrente staat hoog"

Vanaf 2013 zakte de hypotheekrente tot onder de 4% en daalde sindsdien tot een historisch laag punt in 2022, in sommige gevallen betaalde je maar 1%. Sinds halverwege 2022 stijgen de hypotheekrentes weer en is het heel normaal dat je 5% betaalt.
Laten we naar jouw persoonlijke situatie kijken. Zijn er mogelijkheden om over bepaalde leningdelen lagere rentes af te sluiten?

"Ik weet al wat ik kan lenen via een online rekentool"

Wist je dat de online berekeningen 80% van de gevallen niet kloppen? De online rekentool houdt geen rekening met jouw persoonlijke situatie. Daarnaast wil je inzicht in je totale vaste maandlasten om er zeker van te zijn dat je geld over houdt om bijvoorbeeld uit eten te kunnen gaan. 

"Ik wil nu nog geen hypotheekadviseur kiezen"

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het kan geen kwaad om meerdere adviseurs gesproken te hebben. Bij de aankoop van een woning sta je voor grote financiële beslissingen. Hierbij wil je ondersteunt worden door iemand waar jij een goed gevoel bij hebt. Het is wel aan te raden om een keuze gemaakt te hebben voordat je een bod uitbrengt. Als jouw bod geaccepteerd wordt, dan weet je meteen welke stappen jij moet ondernemen.

"Mijn tijd voor een gesprek is schaars"

Het contact kan volledig online. Als jij van te voren gevraagde stukken aanlevert, dan bereid ik ons gesprek zo goed mogelijk voor. Ik bekijk alle opties van te voren zodat we tijdens een online afspraak hier zo min mogelijk tijd aan verdoen.

Uiteraard ben je ook welkom bij ons op kantoor.

"Ik heb nu nog geen concrete plannen om een huis te kopen"

Ook als je nog niet zeker weet of je überhaupt een huis wilt kopen, is het handig om je financiële situatie in kaart te brengen. Bekijk jouw mogelijkheden: is het interessant om nu te kopen of is het beter te (blijven) huren? Kan je beter wachten of is dit misschien toch een goed moment?

"Stap voor stap doorlopen we samen het financieringstraject, zodat jij precies weet waar het om gaat en je de juiste keuzes kunt maken"

Pascal Vergeer - Hypotheekadviseur