Over Vergeer Financieel Advies

We helpen je bij het gehele financieringstraject van jouw woning

Doorloop het gehele financieringstraject zonder zorgen

  • Wij helpen je bij het gehele financieringstraject; van het verkennen tot de mogelijkheden tot het verzorgen van jouw hypotheekaanvraag bij 1 van de 30+ geldverstrekkers.
  • Zekerheid op de hypotheek die het beste bij jou past, nu en in de toekomst.
  • Ook nadat je de sleutel van jouw woning hebt gekregen blijven we je graag van dienst. We verzorgen jaarlijks je belastingaangifte, checken regelmatig of je kunt besparen op je hypotheek, verzekeringen en/of energierekening.

Afspraak inplannen
De eerste afspraak is geheel vrijblijvend

Bellen kan natuurlijk ook:

"Prima advies gekregen, nadat hij goed naar mijn wensen had geluisterd. Heldere uitleg over de voorgestelde hypotheek. Mijn vragen werden steeds direct beantwoord, ook per email altijd een snelle reactie. Kwam goed afspraken na, zeer zorgvuldige dienstverlening.
Ingrid

Ons team

Pascal Vergeer

Eigenaar en adviseur

Kjeld van Bergen

Adviseur

Janet Vergeer

Algemene zaken

Eni Hadnagy

Administratief medewerker

Onze diensten

Eerste woning kopen

Waar moet ik op letten bij het kopen van mijn eerste huis? Hoe kunnen mijn ouders mij financieel helpen? Zijn er subsidieregelingen? Waar moet ik op letten bij een bezichtiging? Hoeveel eigen geld is er nodig? Hoe hoog zijn de hypotheeklasten en overige woonlasten? Ik geef je graag inzicht in de mogelijkheden!

Volgende woning kopen

Hoe werkt een overbruggingskrediet? Moet ik eerst verkopen voordat ik iets nieuws koop? Kan ik mijn dubbele lasten meefinancieren? Heb ik spaargeld nodig? Waar kan ik mijn overwaarde voor gebruiken? Is het verstandig om mijn huidige hypotheekvorm mee te nemen? Ik help je graag verder!

Besparen op je hypotheek

Kan ik besparen op mijn hypotheeklasten? Kan ik mijn hypotheek nog betalen zodra ik met pensioen ben? Kan ik mijn hypotheek verbeteren zodat ik met dezelfde maandlast meer aflos? Ben ik voldoende verzekerd voor overlijden of arbeidsongeschiktheid? Kan ik of mijn nabestaanden de hypotheek dan nog betalen?

Klantervaringen

Dit zeggen klanten over hun ervaring met Vergeer Financieel Advies

Vergeer Financieel Advies is gevestigd in Gouda.

Bekijk hieronder onze officiële gegevens en download onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer: 58593136.

We staan geregistreerd bij de AFM onder nummer 12043481.


Klachtenprocedure

We vinden het belangrijk dat we je zo goed mogelijk helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden over ons bent. Daar willen we zo snel mogelijk iets aan doen. Stuur je opmerkingen via e-mail naar pascal@vergeerfinancieeladvies.nl

Komen we er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons Kifid-nummer is 300.016138.


Onze tarieven kun je hier vinden. 

Onze dienstenwijzer kun je hier downloaden


Dienstverleningsdocumenten

Hypotheek

Risico's afdekken

Vermogen