• darkblurbg
    Opzoek naar een volgende woning?
    Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

“Ondanks dat we allebei zelfstandig ondernemer zijn waar hypotheekverstrekkers veel informatie van nodig hebben, is het allemaal op tijd gelukt en daarvoor alle lof voor de adviseur! En natuurlijk zijn we ook heel tevreden met de hypotheek. Ondanks dat we allebei zelfstandig ondernemer zijn waar hypotheekverstrekkers veel informatie van nodig hebben, is het allemaal op tijd gelukt en daarvoor alle lof voor de adviseur! En natuurlijk zijn we ook heel tevreden met de hypotheek.”

Pascal Vergeer geeft advies voor jouw hypotheek. Om te kunnen starten, te kunnen doorstromen of om jouw huidige hypotheek goedkoper te maken. Belangrijke uitdagingen waar hij energie van krijgt. Pascal deed ervaring op bij onder andere Delta Lloyd, maar is op z’n best bij een kleinschalig kantoor waar hij klanten zoals jij echt goed kan leren kennen.

Aangenaam, Pascal Vergeer

Mijn naam is Pascal Vergeer, ik help je graag de juiste grote financiële beslissingen te nemen. Door die heel toegankelijk en overzichtelijk te maken, zodat je precies weet waar het om gaat en je de juiste keuze maakt. Een hypotheek sluit je af voor tientallen jaren, waardoor het belangrijk is om geen essentiële informatie over het hoofd te zien. Daar help ik je graag bij.

Ik ben oprichter en eigenaar van Vergeer Financieel Advies, waar ik samen met Kjeld van Bergen werk op basis van het persoonlijk contact dat ik heel belangrijk vind. Om je echt goed te kunnen leren kennen, zodat ik je aan de hand daarvan een advies voor jouw hypotheek kan uitbrengen. Afgestemd op jouw of jullie behoeften, als starter, doorstromer of woningbezitter.

Advies voor jouw hypotheek in Reeuwijk en omgeving

Ben je op zoek naar advies voor jouw hypotheek in Reeuwijk, Gouda of omgeving? Pascal Vergeer weet waar je op dient te letten, waar de kansen liggen en welke essentiële informatie je in ieder geval niet over het hoofd mag zien.

“Pascal heeft ons goed duidelijk gemaakt waar het écht om gaat bij een hypotheek. Dat maakt het een stuk overzichtelijker om de juiste keuze te maken. Hij gaf ons het vertrouwen goed weten wat we deden, waar we nu al jaren plezier van hebben.”

Een afspraak maken met Pascal in Reeuwijk? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Contact opnemen