• darkblurbg
    Opzoek naar een volgende woning?
    Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

“Kjeld heeft ons goed geholpen om ons eerste huis te kopen. Hij nam echt de tijd om ons goed te leren kennen, zodat hij op basis daarvan een persoonlijk advies kon uitbrengen. Heel tevreden!”

Kjeld van Bergen is jouw adviseur voor de hypotheek. Als je gaat starten, wilt doorstromen of je wilt besparen op je huidige hypotheek. Hij deed ervaring op bij grote organisaties zoals Allianz en Centraal Beheer Achmea, om zich daarna vanuit ons kantoor te richten op hypotheekadvies op maat.

Aangenaam, Kjeld van Bergen

Mijn naam is Kjeld van Bergen, ik help je graag aan lagere woonlasten. Het is mijn stellige overtuiging dat wonen vaak goedkoper kan, door handig gebruik te maken van de beschikbare financiële en fiscale mogelijkheden. Ik krijg er energie van om mogelijkheden tot besparen te zoeken, zowel voor je huidige als voor een toekomstige woning.

Bij Vergeer Financieel Advies kunnen we echt de tijd nemen om je goed te leren kennen, zodat ik je op basis daarvan goed kan adviseren. Het wordt daarmee mijn persoonlijke missie om jou een zo goed mogelijke hypotheek met de laagst mogelijke rente te adviseren, waar je tientallen jaren van profiteert.

Advies voor jouw hypotheek in Elst en omgeving

Advies voor jouw hypotheek in Elst en omgeving nodig? Kjeld van Bergen is jouw ervaren adviseur, die weet wat er mogelijk is en waar je rekening mee dient te houden.

“Kjeld beet zich na een uitgebreide kennismaking geweldig vast in onze uitdaging. Ietwat complex door onze verschillende achtergronden, maar voor hem een gebleken geen probleem. Heel blij met Kjeld als adviseur voor onze hypotheek, waardoor we hem graag bij anderen aanbevelen.”

Een afspraak maken met Kjeld? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Contact opnemen