• darkblurbg

 

Starter: eerste huis kopen

Jouw eerste huis kopen? Voor starters is dat vaak een hele uitdaging en dat begrijpen wij. Als starter ben je namelijk op zoek naar de maximale hypotheek, iets waar we je goed bij kunnen helpen. Op basis van jouw inkomen, dat van je eventuele partner en de mogelijkheden bij zowel de grootbanken als de rest van de geldverstrekkers geven wij je een duidelijk inzicht in de mogelijkheden.

We leggen je precies uit wat er komt kijken bij een eerste huis, hoe je de maximale hypotheek afsluit en welke maandlasten je zal gaan betalen. Volledig transparant en in taal die jij begrijpt, voor een hypotheekadvies waar je als starter echt wat aan hebt.

Huis kopen als starter: maximale hypotheek

Je gaat jouw eerste huis kopen, dan wil je natuurlijk weten wat de maximale hypotheek is. Op die manier kun je namelijk gerichter zoeken en nagaan of je jouw droomhuis niet toch kan kopen. Wij gaan met je in gesprek, leren je kennen en leggen je uit waar je rekening mee dient te houden. Daarbij zijn wij transparant, zodat je precies weet wat er mogelijk is in jouw situatie.

Zo kun je een huis kopen als starter, ook als je op dit moment nog niets weet van hypotheken en andere belangrijke financiële zaken. Is de maximale hypotheek toereikend en daadwerkelijk een goede keuze? Wij zorgen ervoor dat jij jouw eerste huis kunt kopen, met het vertrouwen dat je weet waar je mee bezig bent en waar je voor kiest. Zo 

Eerste huis kopen: helder advies op maat

Een eerste huis kopen is spannend, omdat er veel op je af komt. We leggen je precies uit wat er gaat gebeuren en waar je rekening mee dient te houden. Voor een advies op maat, zoals we dat ook doen voor doorstromers met meer ervaring, die dromen van een nieuw huis.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als starter om je eerste huis te kopen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.