• darkblurbg
    Opzoek naar een volgende woning?
    Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

Doorstromer: ander huis kopen

Een ander huis kopen en daarvoor op zoek naar hypotheekadvies op maat? Speciaal voor doorstromers, bijvoorbeeld als je de overwaarde wilt benutten. Of als jij je afvraagt hoe de Bijleenregeling werkt en aan welke verplichtingen je dient te voldoen.

Wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt blijven maken van de hypotheekrenteaftrek, zoals je dat met je huidige hypotheek ook doet. Een nieuw huis kopen, zonder voordelen te verliezen en om tegelijkertijd wat ruimer te kunnen wonen. Door de overwaarde te benutten of wellicht de hypotheekvorm meteen aan te passen naar jullie huidige situatie.

Hypotheekadvies: overwaarde benutten

We zorgen er met ons hypotheekadvies voor doorstromers onder andere voor dat je de overwaarde optimaal kunt benutten. Binnen de regels en richtlijnen die daarvoor gelden. Om een verbouwing te realiseren of om de maandlasten te drukken, zodat de benodigde hypotheek niet zo hoog hoeft te zijn.

Wij brengen de huidige situatie in kaart, de nieuwe woning die je wilt kopen of het huis waar je van droomt. Op basis daarvan schetsen we je de mogelijkheden, de maandlasten en belangrijke voorwaarden waar je rekening mee dient te houden. Om onbezorgd een nieuw huis te kopen, omdat je weet wat er zal veranderen en hoe dat er financieel en fiscaal uit gaat zien.

Huis kopen als doorstromer: wij adviseren

Een huis kopen als doorstromer en daarvoor op zoek naar hypotheekadvies? Daar waar we je als woningbezitter kunnen helpen goedkoper te wonen zorgen we er voor doorstromers voor dat je al jouw woonwensen kunt realiseren.

Benieuwd hoe we dat doen of gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons, dan vertellen we je er graag meer over.