• darkblurbg
  Opzoek naar een volgende woning?
  Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

Hypotheekadvies voor jou, afgestemd op waar jij naar zoekt. Om een eerste huis te kopen, een nieuwe stap te maken of jouw hypotheek goedkoper te maken. We luisteren goed naar jouw wensen, zodat we je op basis daarvan kunnen adviseren vanuit diepgaande financiële expertise.

Op die manier zijn wij de specialist in Nieuwegein waar jij naar op zoek bent, voor hypotheekadvies in Utrecht en omstreken. Niet elitair en door een grote bank die z’n eigen producten wil verkopen, maar 100% onafhankelijk en altijd heel duidelijk afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We leren je kennen, om je op die manier zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Voor starters, doorstromers en oversluiters

We adviseren starters, doorstromers en woningbezitters:

 • Hypotheekadvies voor starters
  Kun jij je eerste huis kopen en wat is jouw maximale hypotheek? Wij denken als hypotheekadviseur met je mee. Heb je al een eerste huis op het oog of ben je benieuwd wat er financieel mogelijk is? Wij scheppen duidelijkheid in deze wereld waarin je soms door de bomen het bos niet meer lijkt te kunnen zien.
 • Hypotheekadvies voor doorstromers
  Tijd voor een nieuw huis en een nieuwe hypotheek? Wij adviseren je over de mogelijkheden voor doorstromers, zowel bij je eigen bank als bij andere banken. Om de volgende stap te kunnen realiseren. We benutten eventuele beschikbare overwaarde en leggen je uit hoe de Bijleenregeling werkt. Met behoud van hypotheekrenteaftrek, voor hypotheekadvies waar je echt wat aan hebt.
 • Hypotheekadvies voor oversluiters
  Benieuwd naar mogelijkheden om te besparen op jouw hypotheek? Oversluiten voor een goedkopere hypotheek en met betere voorwaarden, op basis van gedegen hypotheekadvies. Wij houden jouw hypotheek grondig tegen het licht en kijken waar het beter kan. Om geen kansen onbenut te laten, met in de meeste gevallen lagere maandlasten als resultaat.

Hypotheekadvies voor een scherpe prijs

Met ons hypotheekadvies profiteer je van twee belangrijke voordelen. We zijn 100% onafhankelijk en je hebt de mogelijkheid om de kosten voor het advies fiscaal af te trekken tijdens de Belastingaangifte. Dat laatste levert je, afhankelijk van de hoogste belastingschaal waarin je valt, zo’n 40 tot 50 procent fiscaal voordeel op. Dat betekent dat je tot de helft van de kosten voor ons advies terug kunt krijgen via de belastingaangifte.

Vrijblijvend advies

Als onafhankelijke hypotheekadviseur kunnen we je adviseren over hypotheken bij alle banken. Bij de relatief dure grootbanken, maar ook bij de meer voordelige minder bekende namen. Benieuwd naar de mogelijkheden daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Vergeer Financieel Advies is gevestigd in Nieuwegein en Reewijk en daarmee veel actief met het verzorgen van startershypotheken en het oversluiten van hypotheken voor mensen uit Gouda, Nieuwegein, Reeuwijk en IJsselstein.