Een koophuis vinden nog voordat deze op FUNDA staat?

Bedankt voor jouw interesse in MijnHuiszaken!

Wij nemen spoedig contact met je op om jouw account te activeren.

Dit GRATIS account is een goede keuze, als je:

➡️ op zoek bent naar je eerste koopwoning


➡️ als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuw woningaanbod


➡️ jouw kansen wilt vergroten op het kopen van een betaalbare woning


➡️ je simpel en snel een woning wilt vinden die helemaal bij je past

Niet meer misgrijpen 🏠
wees als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod

✅ Sneller dan Funda - vaak een dag eerder dan dat het huis op Funda staat.

✅ Automatisch een melding als jouw ideale huis te koop komt.

✅ Voorsprong op andere woningzoekers.

Mijnhuiszaken
Gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Voorsprong op mede-woningzoekers!

Nooit meer een gemiste kans, vind jouw droomwoning via ons gratis account.

De betaalbare woningen op Funda zijn vaak al verkocht zodra ze online staan. Wil jij ook tot de groep horen die al op de hoogte is nog voordat het huis op Funda komt? Gefeliciteerd! Je bent hier op het juiste adres.


Zodra de verkoopmakelaar een huis in de verkoop zet, duurt het 1 à 2 dagen voordat deze op Funda komt. Makelaars onderling weten dit en hier wordt flink gebruik van gemaakt. Resultaat: de huizen in het betaalbare segment zijn NIET bereikbaar voor je als je geen aankoopmakelaar in de hand neemt. Wil jij op eigen kracht toch kans maken? 


Via dit gratis account ontvang als eerste het nieuwste woning aanbod. Zo bespaar je jezelf een hoop zoekwerk en gemiste kansen. 

Deze mensen gingen je voor...

Zodra een woning beschikbaar kwam die voldeed aan mijn eisen, kreeg ik een seintje via MijnHuiszaken.nl. Dat scheelde veel tijd en energie in het scrollen op Funda. Het was alleen een kwestie van het uitbrengen van een goed bod. Ook daar heeft Vergeer Financieel Advies mij goed bij geholpen. 

Monique uit Waddinxveen

Er is op dit moment genoeg woningaanbod. Ik ben nogal kritisch, hierdoor ging er elke dag veel tijd verloren door het checken of het nieuwe aanbod voldeed aan mijn eisen. Nu hoef ik niet meer elke dag Funda te checken, maar krijg ik automatisch mails wanneer er een woning beschikbaar is dat aan mijn eisen voldoet. Dit geeft rust. 

Isabel uit Bleiswijk
Doordat je als eerste op de hoogte bent van het aanbod, kan je net even wat langer nadenken en sneller schakelen. Ook heb je toegang tot handige tools die je kunt gebruiken bij de verkoop van je huidige woning.  
Eric uit Gouda

Geweldig account! Er staan genoeg huizen te koop, maar in de prijsklasse waarin we zochten, was het zelfs lastig om een bezichtiging in te plannen. Met deze voorsprong konden we makkelijker huizen bezichtigen en daardoor goed vergelijken. Inmiddels hebben we een woning gekocht met de zekerheid dat we geen andere woning hebben gemist. 

Anne uit Moordrecht