• darkblurbg
    Opzoek naar een volgende woning?
    Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

Benieuwd hoe we als hypotheekadviseur te werk gaan en wat je van ons mag verwachten? Wij zijn er voor jou als starter, doorstromer of oversluiter. Met een volledig vrijblijvende kennismaking zonder verdere verplichtingen. En met betrokken dienstverlening, zoals je dat van een goede adviseur mag verwachten.

Voor starters, doorstromers en oversluiters

Ga je als starter een eerste huis kopen, wil je doorstromen naar een nieuwe woning of denk je erover om jouw hypotheek over te sluiten? Wij begeleiden je van A tot Z. Met helder hypotheekadvies zodat jij het begrijpt, waarvoor we alle mogelijkheden diepgaand voor je onderzoeken. Afgestemd op wat jij nodig hebt als starter, doorstromer of oversluiter.

Hypotheekadviseur voor starters

We helpen je bij het kopen van je eerste huis. Van A tot Z, te beginnen met een kennismakingsgesprek. We leggen je uit wat erbij komt kijken als je een huis gaat kopen en met welke eenmalige kosten je te maken krijgt.

We berekenen samen hoeveel hypotheek je kunt krijgen en wat de maandlasten zullen zijn. Daarnaast denken we met je mee over andere maandelijkse lasten (gemeentelijke belastingen, energielasten, verzekeringen, etc.) of zoeken we voor je uit of een verbouwing tot de mogelijkheden behoort. Wij zorgen ervoor dat jij als starter niets over het hoofd ziet. Na het gesprek ontvang je een heldere samenvatting per e-mail waarin je precies kunt zien hoeveel eigen geld je nodig hebt en tot welke prijs je een huis kunt kopen.

Enthousiast? Neem contact op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking met je in. Helemaal zonder verdere verplichtingen.

Hypotheekadviseur voor doorstromers

Heb je al een koophuis en wil je doorstromen? We denken met je mee over eerst verkopen of eerst kopen. We brengen overwaarde in kaart en leggen je graag uit hoe een overbruggingshypotheek werkt.

Enthousiast? Neem contact op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking met je in. Helemaal zonder verdere verplichtingen.

Hypotheekadviseur voor oversluiters

Heb je al een hypotheek, maar denk je dat die goedkoper of beter kan? Wij beoordelen jouw huidige hypotheek en voorwaarden en kijken naar andere aanbiedingen die er beschikbaar zijn. We helpen je te kiezen uit oversluiten, rentemiddeling of adviseren je alles nog even bij het oude te houden.

Enthousiast? Neem contact op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking met je in. Helemaal zonder verdere verplichtingen.

Betrokken hypotheekadviseur in Reeuwijk en Nieuwegein

Na het eerste gesprek nog steeds enthousiast? Dan gaan we officieel voor je aan de slag. We zijn natuurlijk ook ’s avonds en in het weekend gewoon bereikbaar voor vragen, zowel via WhatsApp, telefoon als e-mail. En heb je een huis of een specifieke hypotheek op het oog? We geven je inzicht in de werkelijke marktwaarde, adviseren je over het beste bod dat je kunt doen of zoeken voor je uit of de hypotheek haalbaar is.

  • Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar
  • Advies over de marktwaarde van een huis
  • Goede kennis van de regionale woningmarkt

We zijn ervaren hypotheekadviseurs en zijn gevestigd in Reeuwijk en in Nieuwegein. De omgeving en objecten in deze omgeving kennen we daardoor goed. Sterker nog, we kennen ook de meeste makelaars, waardoor we goed met hen kunnen onderhandelen over de koopprijs en de belangrijke voorwaarden. 

De juiste hypotheek voor jou

We bespreken de verschillende geldverstrekkers en zetten de voor- en nadelen daarvan overzichtelijk voor je op een rij. We zoeken naar de laagste rente en houden ondertussen de belangrijke voorwaarden goed voor je in de gaten. We leggen je uit wat de voorwaarden betekenen en helpen je voor jouw situatie de beste keuze te maken.

  • Voor- en nadelen van geldverstrekkers op een rij
  • De laagste rente met de beste voorwaarden
  • Geen verrassingen door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, etc.

We brengen voor je in kaart wat er gebeurt bij eventuele arbeidsongeschiktheid, als jouw partner komt te overlijden, als je werkloos wordt en als je met pensioen gaat. En wordt de hypotheek dan onbetaalbaar? Dan laten we je zien hoe je dat risico eventueel kunt verzekeren.

Tip: meteen jouw woonhuisverzekering, autoverzekering, reisverzekering, etc. tegen het licht laten houden? We helpen je te voorkomen dat je oververzekerd bent en helpen je graag te besparen op de maandlasten.

Zodra we samen met jou de juiste hypotheek hebben gevonden vragen we die voor je aan, net als de eventuele verzekeringen. Wij dienen de aanvraag zo in dat die snel wordt geaccepteerd, waardoor je er niet lang op hoeft te wachten. Wij vergelijken de beschikbare notarissen voor je, maken de afspraken en zorgen ervoor dat jij hier geen omkijken naar hebt. En blijkt er een bankgarantie nodig of weet je niet goed hoe je de voorlopige aangifte in kunt dienen om maximaal belastingvoordeel te ontvangen? Wij helpen je er graag bij, zoals je dat mag verwachten van een betrokken hypotheekadviseur in Nieuwegein en Reeuwijk.

Jouw lokale expert

Vergeer Financieel Advies is gevestigd in Reeuwijk en in Nieuwegein. Dankzij deze twee vestigingen in Utrecht en Zuid-Holland, zijn we in staat een relatief groot gebied te bedienen met onze expertise. Zo voeren we veel diensten uit voor starters in Gouda, of voor oversluiters in Nieuwegein en IJsselstein. De lokale kennis levert als voordeel op dat we scherp kunnen zijn in de onderhandelingen met verstrekkers van financieringen en eventueel met makelaars. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.