• darkblurbg
  Opzoek naar een volgende woning?
  Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van jouw volgende woning?

Bij het kopen van een volgende woning kom je voor veel financiële en fiscale vragen te staan. Met dit stappenplan kom je er snel achter of je de volgende woning kunt betalen. In het e-book zit ook een handig invulschema, deze geeft een duidelijk inzicht op de juiste bijpassende hypotheek. Daarnaast krijg je ook overzicht op toekomstige kosten. Het e-book ‘Je volgende woning kopen’ geeft antwoord op vragen als:

 • Hoeveel spaargeld heb ik nodig?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde benutten?
 • Is de droomwoning die ik op het oog heb financieel haalbaar?
 • Welke kosten komen bij een volgende woning kijken?
 • Hoe werkt een overbruggingskrediet?
 • Hoe bepaal ik de marktwaarde van mijn huidige woning?
 • Kan ik de verbouwing van de nieuwe woning meefinancieren?
 • Wat worden de nieuwe lasten van mijn droomwoning?