• darkblurbg
    Opzoek naar een volgende woning?
    Met dit stappenplan kom je er achter of de volgende woning betaalbaar is.

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van jouw eerste woning?

Spannend!  Van wegdromen op Funda tot de verhuizing naar je eerste eigen huis. Een eerste huis kopen is alleen niet niks. Er komt van alles bij kijken. Bezichtigen, bieden, de hypotheek regelen. Ik help je door middel van dit e-book graag op weg. Het overzichtelijke stappenplan zorgt ervoor dat jij precies weet wat er wanneer bij komt kijken als je jouw eerste woning koopt. Het e-book ‘Een eerste woning in 5 stappen’ geeft antwoord op vragen als:

  • Hoeveel kan ik maximaal aan een huis uitgeven?
  • Hoe wordt er naar mijn inkomen gekeken?
  • Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging?
  • Wat is een bouwkundige keuring?
  • Waar moet ik opletten bij een voorlopig koopcontract?
  • Wat houden de ontbindende voorwaarden in?